Hold on tight

en blogg som sällan uppdateras. men ibland så sker det.

jävla regn.

Kategori: blogg

yes box regnet det bara öser ner. och det är verkligen skit trist. nu kan det komma riktig vinter i stället. kylan kan man stå ut med , men regnet vill jag verkligen inte ha. det är så trist och allt. en sak som är bra idag är i alla fall att det snart är helg & hallå vi alla älskar helger ! eller?!

vad sker annars denna regniga tisdag? nu sitter man på jobb & här ska man vara fram till klockan fem. yes då är denna jobbedagen slut. klockan fem hämtar sara mig då ska vi & spela lazerdome. kan ju erkänna att jag inte är så sugen på det. men va gör man inte för sin bästa vän :) efter krossat allt motstånd på lazerdome där det av till ga-hallen där vi ska kolla in falken. drömde om en spelare i falken , han va först väldigt snäll sen helt dum i huvudet. haha nästan som i verkligheten , nä nu skoja jag killen jag drömde om är oftast en väldigt trevlig prick :)

nä nu är det back to work , or else tulle will kill me ;)

ciao !

g. ♥

la kaptenen talar?

Kategori: blogg

yes box nu har mer än halva jobb veckan sprungit förbi. & detta känns underbart. ja jag älskar att helgen närmar sig med stormsteg. fast det inte är mycket planer till helgen känns det underbart. ja sen att man skaffat blogg är ju bara yeah ;) haha lovar att uppdatera ofta. eller ska försöka i alla fall.

annars har onsdagen varit finfin. segt på jobb. men dagen har i alla fall sprungit iväg. tack&lov! annars har jag bara tränat och haft en trevlig kväll tillsammans med li, frida och lina. träningen var ok, men ibland suger innebandy. i alla fall vår tränare, en surare jävel får man leta efter. han behöver lite nattliga äventyr (tror jag i alla fall) hahaha nä nu ska jag inte va sån. men en lite trevligare typ hade inte skaddat.

nä nu ska jag sova. imorgon ska jag blogga om planerna till helgen, om jag har några..haha annars kan jag säkert skriva annat skit.

godnatt.


g. ♥

hmmm blogg?

Kategori: blogg

nu har man skaffat sig en blogg. yeah som jag ska blogga. ja efter jobb då ska jag få detta att fungera. ciao :)