Hold on tight

en blogg som sällan uppdateras. men ibland så sker det.

innebandy

Kategori:

sitter i idrottshallen och kollar Falcons damer. kan erkänna jag saknar det lite, en gång i tiden var det ju en stor del mitt liv. ja utan innebandyn hade jag aldrig träffat c, eller jo det hade vi nog för vi är ju menade för varandra. men innebandyn är alltid speciell och nu satsar jag istället på att vara spelarfru ;) & tydligen är jag bra på det för min man presterar ju..haha kanske får jag komma och träna en dag bara för att känna på det, men är comeback blir det aldrig. ÄKTA FFF, i mitt hjärta!!

tisdag

Kategori:

jag och Carl sitter och myser framför tv:n. kl 12 är det dags för lunch på EH tillsammans med tulle, antonia, sofie och nellie. efter det ska schemat för nov fixas sen i eftermiddag bär det av mot lund.

kärlek!

Kategori: allt&inget.

Vi längtar efter Christian, Världens bästa pappa och sambo.

min sömntuta

Kategori:

lite innan sex gick jag hemifrån mina föräldrar med tanken att när vi kommer hem ska Carl få mat (burkmat) sen ska vi leka lite. sen vid åtta dags att sova och få flaskan. men somnade Carl i vagnen och där sover han fortfarande. är orolig att han inte fått i sig tillräckligt med mat idag men eftersom han inte klagar mår han nog bra. men hur det ska bli att lägga honom ikväll ska bli intressant men tror han får vara uppe tills vi ser att han är trött sen brukar han somna snabbt. tur hans pappa är en nattmänniska så kan de kanske spela playstation eller något ;)

en lista

Kategori: allt&inget.

innan var listor mega poppis på bloggar, så givetvis får ni en av mig nu.
 

Vad heter du? Louise Gabriella Olsson
Kallas? Gabby, Gabbsan, Snygging, Älskling och andra gulliga smeknamn.                                              Vad har du gjort idag? Haft en jävla huvudvärk, varit på öppna förskolan, sväng på stan, hälsat på hos mina föräldrar och nu väntar jag hem min kille.
Vad ska du göra idag?  Mysa
Vad vill du helst ha nu? Massor med pengar
Var är du nu? I vårt underbara hus
Saknar du någon nu? Ja Christian
Röker du? Absolut inte, det gör bara...                                                                                                     När fick du senast en present? När jag fyllde år tror jag.                                                                      Vilken färg har du på dina underkläder? svart, vitt och lite rosa
Längtar du till nästa födelsedag? JA
Vem pratade du med senast? min lillasyster
Vad pratade ni om? lite blandat
Vad gör du just nu? väntar på att Carl ska vakna och har tv:n igång
Är du blyg? inte så
Vilken tid gick du upp idag? runt åtta tror jag                                                                                         När kräktes du senast? under förlossningen när Carl föddes, så gissar att det var den31 mars.                Vilken låt lyssnade du på senast: kommer inte alls ihåg                                                                          Har du sovit i din egen säng inatt? ja
Har någon annan sovit i din säng inatt? ja Christian sen kom Carl över i morse
Har du glasögon? Solglasögon
Har du sagt, jag älskar dig till någon idag? Ja!
Vem fick du senast SMS från och vad står det? Christian                                                                      Hur svarar du i telefon? Heeeeeeeej eller Hej det är Gabriella
Har du en DVD-spelare? Ja men används aldrig
Vilket år i ditt liv ohar varit bäst och varför? 2012 helt klart, Året då jag blev mamma, köpte hus och fick en ring på fingret.
Vanligast färg på dina kläder? Svart tyvärr
Hade du en bra kväll igår? Ja och nej. Hade mysigt sällskap men huvudvärken var blää.

Det var denna listan.

huvudvärken fortsätter..

Kategori:

inte gick huvudvärken att sova bort. hatar att somna och vakna så. nu myser jag och Carl i sängen. hoppas på bättring så vi kan gå på öppna förskolan med Sofie och Nellie.

denna huvudvärk

Kategori:

har haft en jävla huvudvärk och träningsvärk idag men trots det har min dag varit underbar. började dagen med att fixa pastasallad till Christian som han skulle ha på väg till matchen. vid elva var det frukost hos Maria och fina Tyra. vi kollade BBK som spelade sista matchen för säsonger. sen har det blivit pizza med Nina, Sara och Martin. nu sitter Carl i babysittern och jag ligger på soffan. snart kommer Christian hem från sin match som de vann i förlängningen. min kille stod för 4 mål och jag är alltid lika stolt över honom. trevlig kväll!

lördagsmorgon = mys!

Kategori:



vår son är tillbaka

Kategori:

kl är snart åtta och Carl sover fortfarande, så vi hoppas han förstod igår att vakna vid fem är ingen hit. nä nu ska jag mysa vidare i sängen men kl 10 är det träna som gäller. Lovely lördag!

05:27

Kategori:

vem har tagit vårt barn, vår son vaknar aldrig tidigare än kl 7 och då somnar han om också. igår ville han inte somna hos Sofie & Nellie men tog 3 sekunder efter han intagit vagnen. nu är kl halv sex och då har varit vaken i 45 min. det mysiga är att hela familjen sitter vid tv:n där nere och vi myser med tända ljus. tror killarna hoppar upp i sängen snart igen och jag drar till jobb. bloggar just nu från mobilen så vet inte alls hur det fungerar men vi får la se. ciao!

jag som aldrig bloggar

Kategori: allt&inget.

 
men nu tänkte jag smälla in en rad eller två..
 
sitter hemma i ett lugnt och tyst hus. har jobbat lite timmar idag och ikväll är det workshop som gäller.
christian är nere i trelleborg för jobb & träning. carl är hemma hos sin farmor.
 
skrev ju att jag skulle skriva om min förlossning, men det tar vi en annan dag.
inte för att det kommer bli en jättelång berättelse men just nu hinner jag inte.
 
annars är det mindre än 1 månad kvar tills jag börjar jobba fullt igen, herregud säger jag bara.
nä nu ska christian vara pappa ledig i sådär 9 månader, han kommer älska det!
bästa med att jag kommer börja jobba igen är att vi kommer få mycket mer tid tillsammans som familj.
givetvis kommer jag längta efter ihjäl mig efter carl men det gör ju christian nu.
 
nä nu ska jag göra mig redo för en tur till min gamla hemstad malmö, där jag bodde i 9 LÅNGA månader ;)
tänk att jag kunde få christian att flytta till landskrona, trodde jag aldrig för 3 år sedan.
men han blev ju kär i huset och jag vet att han är förälskad i landskrona också.
 
ha en härlig kväll alla och skit i grey´s klockan nio, det är ju DALLAS då!