Hold on tight

en blogg som sällan uppdateras. men ibland så sker det.

favvo kärlekspar.

Kategori: blogg

okej mina favorit kärlekspar är oftast par jag känner och människor som står mig nära. men nu på denna lilla lista är det bara par från tv serier som får vara med . så sorry mina vänner att ni inte är med på denna listan tillsammans mer era loverboys. men är bjuder jag på mina favoritpar i olika tvserier genom tiderna. såklart är där massor man kan välja på. men nu tog jag bara 5 par annars hade jag kunnat fortsätta i en evighet.

vilka saknar ni eller vilka är era favoritpar ?

jag kan lova er att det var svårt .

där fanns 3 par som inte kom med på top 5 men som jag ändå var tvungen att nämna.

Johnny och Ava i Summerland , under hela serien kommer man bara och vänta att det ska blixtra till på riktigt, gammal kärlek rostar aldrig.

image85

Meredith och Dr Shepherd, deras kärlek är ju bara så mysig, vem vill inte följa deras kärleksliv på onsdagskvällarna. kan erkänna att jag var lite osäker om jag tyckte jag tycker hon skulle välja honom framför veterinären. men nu tycker jag

image87

Mike and Susan får inte heller komma in på top 5 men i går så blev man bara så glad över att det verkligen är dom igen. Kärleken går igenom allt , både det ena mordet efter det andra. hurra för susan and mike. jag vet att sara kommer klaga över att dom inte kom med på top 5 lista. men nä bättre än så kommer dom ej.

image88

och nu är vi inne på top fem listan , är det någon som har några funderingar över vilka som har kvalat in sig. jag lovar att några av är väldigt otippat. men här kommer top 5 i alla fall.

5. Meg & Ben från Sunset beach
. Vem kollade inte på Sunset beach när man kom hem från skolan. många ville splittra Meg och Ben. Sen helt plötsligt kom hans döda exfru från ingenstans och mitt i allt hade han en mördare till tvillningbror.  Men som sagt Ben och Meg klara allt !

4. Dylan och Brenda i Bevvan , Okej detta kärleksparet klarade inte av allt. Men det var mitt favoritkärlekspar i bevvan och hela tiden ville jag att det skulle bli dom igen. när man sen fick "höra" att dom hookat upp i london kom där ett glädjerus genom kroppen.  ja från det avsnittet där brenda var i Italien och Kelly börjat snärja Dylan började jag genast ogilla Kelly. så nä Kelly är no hit !

image89

3. Här kommer många tycka olika för här är det två team. Team Peyton eller Team Brooke. Ja jag säger bara Peyton och Lucas , i mitt älsklingsprogram är det Peyton och Lucas jag alltid vill se kära. Många av mina vänner tycker Brooke. Okej jag diggar Brooke mycket, men när vi kommer till kärleken säger jag bara Lucas och Peyton.
 & när fan börjar One tree Hill igen ?

image90

2. Nu är vi inne på kärlekspar nr 2  och det är Ross och Rachel. Säger man fel på sitt bröllop och säger sin extjejs namn så är det ganska självklart att det är henne man vill ha. Ja Ross och Rachel var alltid så självklart, bara så det ska vara helt enkelt. & med lilla Emma blev det ännu mer sjävklart.

image91

och nummer ett får inte bara en bild när det får ett helt klipp. jag kan säga att nr 1 var ett otippat par. Men kolla bara in detta klippet och sen när det är 3.10 in i klippet förstår ni att det är kärlek. det är en kärleksgest till max. ja nr 1 är Samantha och Smith i Sex and the City.
Klippet är typ sex minuter och låten är lite dryg enligt mig men stå ut och se det ändå.



Ja det var ett litet inlägg från mig.

Funderar att göra samma lista men med kändispar. Då säger jag bara en sak TEAM ANISTON !


Ciao !

mitt senaste samtal

Kategori: blogg

mitt senaste samtal på mobilen var med min kära adam.
han skulle iväg på förmiddagen och handla för att få tag i alla saker till morgondagens middag.
ja för imorgon efter min träning så ska jag komma hem till en kärleksfull pojkvän och en underbar middag.
ja tre rätter ska min käraste göra, jag hoppas inte han är nerövs över min bedömning av matlagningen för jag
är inte alls kräsen. ser framemot denna underbara middag med detta underbara sällskap.

you rock my world ;)

puss!

världens godaste dryck.

Kategori: blogg

image84


ja världens godaste dricka är såklart coca cola , i love coca cola.
tyvärr är det så himla onyttigt men en kall cola är härligt härligt.
tänk om coca cola vore en mirakel dryck som gjorde en snygg & smal , som jag hade druckit.

ge mig en cola , tack!

sluta mobbas !

Kategori: blogg

dagens video blir med en sara look a like , britney spears !



britney har alltid varit populär i media , oftast som mobboffer. jag kan erkänna att jag inte tycker hon är en hit alltid , men ibland får media över gränsen. lämna britney i fred och låt henne ta tag i saker och ting , eller varför inte försöka vara lite positiva. jag tycker oftast att britney gör många konstiga saker och varför skaffar sig tjejen inte en stylist med alla hennes pengar. hon hade kunnat vara en riktig snygging. nä nu ska jag skaffa mig ett gäng som kallas Save Britney.  jag kommer lägga in en till video senare idag och det blir med mannen som är hos adam och gry just nu Paul Potts.

annars är det onsdag och efter denna dagen har över halva jobbveckan gått. tiden går ganska snabbt just nu , kan det bero på att jag bloggar så mycket ;) igår var det myskväll hos elise, kvällens måltid blev våfflor. mumsmums.
vi kollade betty och dh men ikväll är det veckans program greys anatomy. ja om man ser reklamen så ser det ut att bli ett kanon avsnitt , väldigt spännande. jag blir berörd av greys anatomy , ja då blir jag känslosam.

jag önskar alla en bra dag och just det jag håller på att lära mig hur man snyggar till bloggen så snart så kommer en annan design. hurra hurra hurra för jag är så bra.

puss&kram
gabriella

världens bästa låt typ.

Kategori: blogg




ja jag gillar denna låten , mycket.
på fredag i idol ska andreas sjunga en annan låt av whitesnake som inte är lika bra som denna men den är ändå grym för whitesnake är jävligt bra så är det bara.

plus poäng för gabbsan som bloggar mycket idag. hurra hurra hurra!

ett av mina "fynd"

Kategori: blogg

jag kan ju visa er ett av mina senaste klädköp , detta är en "koftjacka" som är underbart mysig nu under hösten. jag är inte ensam ägare för denna godbitt utan är delägare tillsammans med min kära syster.
detta beror på det höga priset och ändå fyndade vi den.

här kommer en bild på snyggingen från McQ

image80             image82


ja så ser den ut, här ser ni jackkoftan på en docka och inte på kvinnliga gabriella ;)

bilderna har jag tagit från www.net-a-porter.com




all for one, one for all.

Kategori: blogg

lite mer bloggande får det ta och bli. nu när jag ändå är på g.
jag sitter här och bara längtar mig bort till olika saker.

jag längtar efter resan till florens med jobbet, vilket innebär modemässa och kolla in höst/vinter kollektionen för 2008. vilket innebär trevliga middagar , shopping och såklart trevligt sällskap
jag längtar efter ikväll då jag ska umgås med mina kära vänner.
jag längtar efter en skidresa till sälen då jag kan åka skidor, gå på afterski, dricka varmchoklad och bara skratta och mysa.
jag längtar efter en riktig trevlig kväll tillsammans med mina vänner , partykväll eller god middag eller spelkväll spelar ingen roll. bara umgås med er får en att må bra.
jag längtar efter julen , jag älskar julen. julen är så bra speciellt hos olsson . jag vill inte fira jul någon annanstans. jag älskar när släkten  samlas på kungsgatan för att njuta av julafton.
jag längtar efter bio tillsammans med cornelia och tulle. när ska vi gå?
jag längtar efter lido di jesolo. det kvittar vem som åker med dig , bara jag får åka.
jag längtar efter en riktig semester tillsammans med ALLA tjejerna , det hade varit underbart.
jag längtar hem till sängen och att få mysa med adam där
jag längtar efter den tiden då jag förstår mig på allt mycket bättre.
jag längtar efter att få åka iväg med adam, jag och adam bara,
jag längtar efter att åka till till köpenhamn under december månad.

nä gud vad jag längtar efter mycket, så nu frågar jag.
vilka vill med till sälen ?
vilka vill med till lido di jesolo?

vilka vill med på annan solsemster med tjejerna?


kan vi inte planera och boka , ja då är allt klart ju !

så snälla lämna en kommentar eller ring mig eller ta upp det ikväll.

puss!

blogg idag igen

Kategori: blogg

det var riktigt längesedan som jag bloggade två dagar i rad. men idag kände jag också för att blogga lite. inte för att jag har så mycket att skriva om. nä det blir samma skit som alltid, om vad gjorde igår eller ska göra idag. igår var det i alla fall träning med småtjejerna , dom är riktigt roliga. när jag kom hem ringde jag adam och som gärna ville tillbringa kvällen tillsammans med mig. vi kollade lite oc och såklart somnade jag. jag vaknade av att adam var sur för jag somnade ännu en gång. ja att jag somnar är inte så värst ovanligt, men jag håller på att bli bättre :) ja jag är mycket bättre på att hålla mig vaken nu än vad jag var för typ 1 månad sen. ikväll är det i alla fall innebandy träning , wooho va kul. sen är det mys kväll med bästa girlsen. vi ska kolla betty och dh. en helt vanlig tisdag helt enkelt.

jag funderar alltid på att göra min blogg lite roligare, jag funderar på att ha dagens outfit , visa mina nyaste inköp och kanske någon gång tänka lite mer på vad jag skriver i mina inlägg. ja kanske för en gångs skull skriva ett inlägg som betyder något. ja skriva något viktigt. ibland känner jag för att bli mer personlig men då kommer jag inte alls på något att skriva. tycker ni att jag ska skriva annorlunda i bloggen? sen är jag nog inne på ALLA bloggar i hela sverige, eller i alla fall i landskrona. haha jag tänker varje gång att jag ska lämna en kommentar och skriva min blogg för då lär ju folk läsa min blogg. men herregud då hade folk tänkt att fan vilken snokare hon är och varför läser hon min blogg.  men jag vill att folk ska läsa min blogg så varför skulle inte folk vilja att jag läser deras blogg
& jag tycker själv det är roligt med kommentarer så varför skulle folk inte uppskatta att jag kommenterar deras bloggar. jag vet att jag ibland på fyllan erkänt för folk att jag läser deras blogg och dagen efter så undrar jag om dom kommer ihåg det. jag hoppas dom kommer ihåg det i alla fall.

nu ska jag verkligen ta tag i jobbet och fixa lite allt möjligt. jag längtar redan till helgen. helgen är det bästa jag vet.

ha en bra dag.

kiss kiss

inte julen här inte

Kategori: blogg

jag skrev i förra inlägget att nästa blogg skulle handla om julen och längtan tills dess, men eftersom jag inte hittat några riktigt mysiga julbilder så blir inte detta inlägget om julen i heller. nä jag får nog ta och skriva om lite allt möjligt.

kan ju börja om helgen. fredagen tog jag ledigt från jobb för jag behövde ha lite ledigt. jag var även en sväng på väla tillsammans med sofie och linus. inhandlade lite smink och så men även innebandyskor och pyjamas.
på kvällens spelades match med reservlaget vilket jag kände skulle bli skönt då jag missade matchen dagen innan då jag tyärr inte kunde lira. efter matchen var det film med min favvo adam , vi både somnade i från filmen och sov i stället gott. vaknade upp tillsammans med adam , snäll och söt som han är så följde han med till helsingborg och kollade på mina tjejers match. efter det en sväng till väla, som tyvärr avslutades i lite bråk men det fixade sig sen, som det alltid gör. kvällen middag hos frida och sen en sväng på stan. ganska trevligt förutom lite smågräl men jag hoppas allt löst sig i alla fall :) ni båda betyder ju mkt för mig ! tack frida för en trevlig kväll. gårdagens spenderade jag några timmar hos adam sen hem och träffa mor och far. kvällen film och pizza tillsammans med sara och li. riktigt bra film , perfect stranger . sen hem till adam där vi kollade oc som jag såklart somnade i från.  så ja helgen var bra !

idag är det ny vecka och det känns att vi ställt om klockan för redan nu börjar det bli lite små mörkt. idag är det träning med småtjejerna och sen ska jag bara vara hemma och njuta av en skön hemma kväll. imorgon är det träning och dh med girlsen. i like it alot ! sen på onsdag blir det träning med småtjejerna sen greys. sen torsdag är det träning igen . jag tror på en hel bra vecka i alla fall.

ja och den 10 januari åker jag till florens , samma dag vi har match mot kävlinge. vill inte missa den. men vem tackar nej  till en sväng till italien. lido di jesolo i sommar hade inte heller varit fel. ja ett helt liv i italien vore underbart.

annars så händer inte mycket mer, men jag tänker väldigt mycket. alltid något som ploppar upp och inte vill försvinna. det är inte alltid stora saker men i min hjärna blir det bara större och större. men det löser sig , det gör de alltid.

och förlåt klara att jag är kass på att svara på facebook men jag svarar idag :) nu såg du lite om helgen i alla fall.

ha en bra dag alla . puss&kram såklar en extra puss till adam ;)

lovely betty.

Kategori: blogg

idag är det dags för ännu en mys kväll på kingstreet. ja ikväll är det mys framför tv:n och då ska vi äta massor av goda mackor. vi ska kolla på ugly betty och dh , mycket trevligt. speciellt att ugly betty har säsongs premiär. ja gillar ugly betty , det är en sån feel good serie. så jag längtar redan efter en kvälls med bästa girlsen.

innan dess ska jag arbeta färdigt och sen ska jag träna. innebandy träning. det kommer gå kalasbra tror jag. innebandy är riktigt kul och jag det är nog därför som jag gör något med innebandy varje dag.
i helgen så var det alot med innebandy. fredagen var det reservlagsmatch mot kävlinge, lördags a-laget mot åstorp/kvidinge . söndag hade mitt kära f14 match som dom vann. på tre matcher har dom vunnit alla och har 17-0 i målskillnad. good work girls ! sen kollade vi på ibc och sista matchen på helgen var herrlaget.

denna vecka blir det lite mindre innebandy vilket är ganska skönt.

men det var mer än innebandy som jag hann med i helgen. ja jag hann med en myskväll med adam då vi åt planka och slappade framför tv:n men som vanligt somnade jag. förlåt för det. blev även en söndags film tillsammans med li och sara. mycket trevligt.

nu ska jag jobba. men jag ska försöka blogga lite mer. för jag är kass.
nästa inlägg ska i alla fall handla om något som jag längtar efter. JULEN !

puss&kram

okej, kävlinge matchen

Kategori: blogg

eftersom Nicke Nyfiken nu vill läsa om kävlinge matchen så får jag ta tag att blogga om det.
först och främst kan jag säga att den som är mest värd detta blogg inlägg är Julia Olsen.
Julia Olsen blev matchens hjälte och senare i inlägget lär ni förstå varför.

en torsdag kväll klockan 20.00 var det dags för derby i Landskrona Idrottshall.
Landskrona Falcons damlag skulle möta Kävlingen. Vi vinner aldrig över kävlinge, inte för att dom är ett bättre lag än vi nä för när vi möts så vill bollen att in i vårat mål i stället för in i käv linges målvakt. På ett sätt kan jag förstå det, vem vill inte smyga in i Zutts lilla borg. Men idag skulle det ändras för det var vår tur att vinna , det var vi skulle som gå från matchen med ett stort leende. Jag tyckte att visåg laddade och koncentrerade ut på matchen. Så vilken uppvärmning vår kära lagkapten Maria var på har jag tyvärr ingen aning då hon tyckte vi hade lite fokus. Sorry Mary , men vi var laddade ;) In i omklädningsrummet för ett sista snack innan matchen blåses igång. Vi skulle vara med från början och spela med säkert självförtroende. Vi som backar skulle känna oss säkrare och inte vända hem för snabbt. Falcons damer har lite svårt att hänga med i början men tar allt i sista. Visst är det bra att vi tar allt i sista men vi måste börja bli jämnare hela matchen igenom.

Matchen startades och tyvärr var vi inte alls med i början. Det var mycket trögt och var laddningen från uppvärmningen tagit vägen tror jag ingen vet. Efter 8.28 blev det mål, men inte för oss utan för kävlinge. resultatet stod sig ut. Spelet var ganska jämt och vi hade nog lite mer chanser än Kävlinge. Men vi gick till paus med en förlorad period.

Vi laddade om och efter 3.33 i andra så satte vi 1-1 . Jag antar hade det beror på mina fina löpningar på kävlinges planhalva som gjorde dom förvirrad (dom tänkte va fan gör gabby ovanför mittlinjen) och då fick susanne chansen att passa en fri nina som sköt direkt i mål. vi spelade på och vi hade chans efter chans. Men boll jävlen ville inte in. Deras målvakt måste luktat illa och skrämt i väg den stackars bollen för in i mål vill den inte. I stället skulle kävlinge ha tur och efter 17.28 sätter dom 1-2 , jävla skit. Ännu en gång går vi till paus då vi ligger under.

Ja dags för trejde och vår favorit del av matchen. Det var nu kävlinge skräcken föddes, det var dags för Julia Olsen att synas och bli alla kävlinge spelares mardröm. Tredje blåstes igång av domarna, domarna som var kalas dåliga och inte hade många rätt . Julia tar då tag i det hela och plöstlig sätter hon både 2-2 och 3-2 , wohoo vi är i ledning efter två mål av Julia. Efter 15.16 så blir Julia lite målkåt igen och klämmer in 4-2, idrottshallen jublar och jag tror alla känner att nu är det klart. Men smarta tessan sa att vi skulle inte vara allt för säkra helt plötsligt sätter kävlinge både 4-3 och 4-4. Va fan 3 minuter kvar , vi skulle ju vinna. det var ju vår tur. Och det var nu vi tog tag och visade vilka som skulle ha de 3 poängen. Endast 8 sekunder efter 4-4 målet var hon framme igen. Vem då? Jo kävlinge skräcken Julia Olsen.  Då var det ledning igen för Landskrona tack vare kvällens hjälte Julia Olsen. Men kävlinge har hade mer att ge och det visste vi därför skulle det inte släppas till något. När det är två minuter kvar av matchen så åker kävlinge på en utvisning och detta utnyttjar Nina Molin och sätter 6-4. Kävlinge ville mer och tar ut målvakten för att pressa på Landskrona. Det blir lite rörigt men Nina tar tag i bollen och slår in den i tom kasse.


Slutsignalen kom och där stod vi kvar som vinnare, rättvist var det också.
Kvällens hjälte blev såklart Julia vilket jag tycker är kanon roligt. För Juia är cool så är det bara.
Men även ett extra plus till Nina som alltid kämpar och tar i. Nina gjorde 3 mål och kan alltid avgöra matcher.
Såklart tycker jag alla ska vara nöjda men tycker att en del ska ta efter NInas kämparvilja,

Tack för vinsten alla ! den satt fint.

Dagen efter match igen men med reservlaget och då vinst med 17-0 . Vår lagkapten satte 4 mål och hoppas nu det lossnar även inför A-lagsmatcherna då Maria förtjänar att bollarna ska gå hennes väg.

På lördagen blev det lagfest. Aktiviteter på dagen och partaj på kvällen. Mycket trevligt och det kändes riktigt bra och stämningen var härlig. Som president i spelarrådet lovar jag fler såna här saker. 

Det ska bli en kanon säsong både på och utanför plan.


Ses ikväll på träningen tjejer, ska bli ett nöje att svettas med er.
Och till alla er andra, för fan börja kolla på Falcons damlag lovar er underhållning.

So long my fans ! 

/Gabriella #19


Ps. idag har jag och adam 2 månader tillsammans. hurra vad tiden går snabbt när man har roligt. 


en bild på hjälten julia och hennes hårt jobbande center johanna.

image78

Och även en bild på hela FFF när vi tar våra ord.

image79 

.
 

jag struntar i att blogga

Kategori: blogg

ja blogga är inte kul, nä det är ganska trist.
men då och då kan jag slänga in en liten text.
är det nu någon som vill jag ska fortsätta så ska jag ha minst 20 kommentarer
så kom igen nu lämna lite kommentarer.

fredagen var det träning sen avskedsmiddag för klara hemma hos uffe och karin.
mycket trevligt. sen en sväng i discobilen men som tyvärr inte erbjöd så mycket disco.
sen hem till sängen. hoppas nu klarrie har det bra i egypten.

lördag kollade innebandy sen bara en lugn hemmakväll.
söndag innebandymatch och mys med adam.
tyvärr förlust i söndags men det tar vi igen på torsdag.

ikväll mys hemma hos sara , i like !

sen är jag grymt besviken , trodde jag aldrig om dig. trodde det om andra, men om dig . nä!


tingeling!