Hold on tight

en blogg som sällan uppdateras. men ibland så sker det.

sista dagen i juli

Kategori: blogg

det är inte många dagar denna månaden som varit fina. nä det har varit mycket regn och allmänt tråkigt väder. jag tycker att juli månad ska vara sol, sol och ännu mera sol. jag tror att augusti blir fin i alla fall.
om sådär 17 dagar fyller jag år. så nu ska jag varje dag (okej kanske inte varje dag) skriva in vad jag önskar mig , allt kanske inte är sådär verkligt men om jag nu hade fått välja precis vad som helst.

men jag kommer även ge en riktig önskelista till dom som önskar det :) jag vet ju vilka som vill ha , men om någon annan vill ha min önskelista så lämna en loten kommentar i här i bloggen.

ja så idag på önskelistan är såklart solsemester på en paradis ö :)

image29

gårdagen i punkter

Kategori: blogg

  • vaknade
  • gick till jobb
  • åt lunch med tulle
  • tillbaka till jobb
  • äta middag med familjen , gott med torsk
  • på väg till bois , ångrade mig stannade hem
  • gick till videomix med elise och lämnade filmer
  • kollade tv i elise soffa
  • hämtade tulle hos malin
  • hyrde film tillsammans med tulle
  • tog mig ett bad
  • väntade på klara och andy
  • kollade film med tulle och klara
  • klara gick hem
  • tulle gick in i sin säng
  • jag kollade färdigt filmen själv och ringde lite samtal
  • somnade


idag ska jag göra något som jag längtat efter länge , yes idag ska jag spela innebandy. yes innebandy träning idag och det känns kanon bra vill jag lova. tränare för dagens och torsdagens träning är maria andersson. tror hon är snäll mot oss. sen till helgen ska vi ha tessan som boss. det går nog kalasbra. ihelgen är det ju båstad, jävla tjat om båstad men det är ju bara så kul. hoppas på fint väder , ja fint väder behövs verkligen i mitt liv.

work , work och åter work ! tjingeling ;)


därför

Kategori: blogg

jag vill vara 4 år för då fick man nog busa runder ganska mycket, gå på dagis softa tider och bara ha kul.
jag vill vara 7 år för då började man skola och tillsammans med elise var det vi som bestämde i vår klass
jag vill vara 11 år för då började kungarna (jag och elise) umgås med folk i andra klasser (typ tjejerna i 5e) och man började hänga runder med grabbsen. populära var vi också , då stod killarna på kö ;) haha
jag vill vara 12 år för då träffade jag sara och blev bästa vän med henne. jag började i bästa klassen tillsammans med mina underbara vänner. sara, elise, fredrika, klara, sofie, frida ! och såklart många andra !
jag vill vara 14 år för då började man prova alkoholen och allt var kanon bra. man gick i bästa klassen och det fanns inte en enda helg man hade tråkigt. ja första fyllan är alltid najs ;) haha
jag vill vara 16 år för då började man gymnasiet och allt kändes lite mer vuxet än innan. man fick lite större umgänge och mer frihet
jag vill vara 18 år för det var kanon kul. man hängde på q hela nätterna och det var inte en lugnstund. det var helsingborg varje natt och det avslutades alltid med en kebab. gud vad q tiden var rolig !
jag vill vara 19 år för då tar man studenten. allt med studenten är underbart ! balen , studentfesterna , studentveckan och såklart studentdagen ! trodde aldrig man kunde känns så som man gjorde den dagen. den lyckan man kände då kommer få gånger i livet tror jag. (förhoppningsvis vid mitt bröllop och när jag skaffar barn)

andra åldrar jag ser framemot då
vid 32 tror jag man har det bra. förhoppningsvis jobbar jag med något jag verkligen trivs med. jag nog två barn (vill ha tre men två av dom helst innan 32) jag bor i mitt älsklingshus och kör en snyggbil.
innan 40 då har jag nog skaffat alla mina kids och dom nog alla i skolan då. jag är lycklig med min man och vi lever ett underbart svensson liv . vi åker på semester och sånt vanligt.
jag vill vara 60 för då har nog alla mina barn flyttat ut , ja dom måste vara ute då. då njuter jag och mannen av att vara ensamma. vi är nykära på nytt ;)
jag vill vara 65 för då är det bye bye work och hej hej världen !

sen vill jag fortsätta leva ett lyckligt liv och ha en god hälsa och av kvar mina underbara vänner !
men som sagt allt kan förändras kanske blir jag något som jag inte alls kan tänka mig nu.

nu ska jag läsa mitt sms som precis kom.

ha en bra dag !

ciao ;)

stämmer detta?

Kategori: blogg

 http://www.veckorevyn.com/nojesnytt/artiklar/2007/nytt-par-jude-law-och-came/index.xml

det vore ju fan såklart väldigt coolt enligt mig. jag tycker ju att mr.law är very snygg om man säger så och tillsammans med världens surfigaste skådespelerska cameron så hade dom bara varit så cooola. ja jag gillar när jag är coola. idag har jag mest surfat runder på nätet och spanat. yeah mycket cooolt.

hoppas det regnar ikväll , för då ska jag kolla dagboken i stället. i love that movie!

tjing !

slut

Kategori: blogg

ja nu är min semester slut för detta året , antalet dagar på stranden ? en dag .  vilket såklart känns skit. ja det känns som den där sommaren för två år sedan då var det precis samma sak. jag behöver sol, värme och dagar som jag kan vara på stranden i lite kläder. jag ska inte klaga. jag fick i alla fall lite ledighet som jag tyckte var skönt. men dessa två veckorna gick så snabbt.

men denna veckan jobbar jag bara fram till torsdag. på fredag är jag ledig för då bär det av till båstad för att lira innebandy. okej vi är nog det sämsta laget som är med , men för mig gör det inget det ska bli grymt skoj. ja båstad outdoor open är grymt kul. tyvärr har vi inte våra nya matchställ som är så heta. vad hände annars ihelgen?

fredagen blev det en after work på speakers sen efter det  så åt vi på tycho och efter middagen bar det av mot olssons på kingstreet. där drack vi alkohol , men inte massor av mängder. sen blev det tycho men jag hoppade över tages.

lördagen frukost tillsammans med elise och sara. kolla film sen middag hos lina då hon fyller år idag. efter mycket fnitter och skratt tog vi oss ner i stan där vi var en sväng på baggens och tycho. efter det bar det av mot en varm säng.

söndagen städade och diskade jag och tvättade. sen var jag på seVen där jag åt en hamburgare och kollade in cabare mix. dom var kalasbra ! sen hem och kopplade av. på kvällen blev det film med adam , den var riktigt bra.

idag blir det bingen tidigt då jag måste komma i rätt form. så idag blir det
bois efter jobb sen ska jag direkt hem och slänga mig i badet och sen sängen.

grattis lina  !

ciao!

punktform.

Kategori: blogg

  • jag vaknade idag och skulle till jobb
  • jag mådde dåligt , kräkte och stannade hemma
  • jag sov
  • jag vaknade , mådde mycket bättre, åt lite soppa
  • tog mig ett bad
  • kollade en skräckfilm
  • sitter fortfarande i min handduk sedan jag badade
  • funderar över saker och ting
  • längtar tills båstad
  • ska nog ta och göra vid mig snart
  • för mig är snart om någon timme typ
  • spelkväll med vännerna kanske
  • annars umgås med mina vänner i alla fall
  • tycka att allt suger
  • tycka att allt är bra

ja allt detta har jag gjort idag eller tänker jag göra.´jag tänkte mycket igår när jag gick och la mig, jag drömde om saker som jag tänkte på innan jag gick och la mig, jag tänkte på det när jag vaknade och jag tänker på det nu med. men snart måste jag tänka färdigt, för det viktigaste är ju trots allt att jag själv mår bra och är glad. nä nu skiter jag i att försöka göra andra glada, nu kommer jag i förstahand. nä tacka fan för visa personer. sommar är helt värdelös också. ja just nu är pengarna på kontot det bästa! nu ska jag gå en runda i lägenheten och fundera på om jag ska åka och sola. yes brun till båstad ska man bli.

so long losers !

mina fylleslag

Kategori: blogg

ja efter en regning eftermiddag så ska jag skriva en liten blogg. sofie dök aldrig upp på vår lilla filmtime men det gjorde sara, så tillsammans med elise och sara hade jag en mysig eftermiddag.
pappa hämtade upp mig sedan så vi shoppade loss på city gross. nu har jag ätit en god middag tillsammans med pappa och min kära syster tuller.

nu tänkte jag skriva om mina fem bästa fylleslag. så varsegod allesammans här är gabriella olsson värsta fylleslag ! enjoy !

5.
yes femteplats kommer midsommmar 07. eftersom jag var tvungen att ha med ett av mina senaste fylleslag fick det bli denna. ja hem till vicke jag kom. satsade full fart framåt men slutade med vila på soffan, möte med ulrik (inte vickes ragg .. haha ) , rolig inspelad video på klaras mobil . även blev jag lite hysterisk och arg av mig vilket jag gick äta upp dagen efter. tre saker om denna kväll. heja trelleborg, klara sluta filma nu, jag tänker samma när jag är nykter ! dagen efter hade jag bara ett ord att säga  , FÖRLÅT!

4. egentligen var denna fyllekvällen inte så farlig men full var jag. ja den 16 december 2006. innebandyfest på baggens med texmex tema. jag stod i soffan , jag låg bredvid soffan, jag fick höra om kärlek och sådant mojs. jag snodde nyklar av den ena och sen den andra. jag pratade med polisen och det värsta av allt jag gick in på tages för att lämna ett par nyklar men kom ut med ett par nya. lurade vakten och mådde sedan dåligt över att jag inte betalade ! ajaj vakten var arg på mig. tre saker om denna kvällen då det var ju bara in ut och så ...  (nä det handlar inte om sex) , titta jag lämnade ett par nyklar men kom ut med dessa , sen mina samtal med barnfamiljer + alla andra samtal med folk på baggens.

hur ska jag kunna välja mellan första, andra och tredjeplatsen ? det lär inte gå. så jag berätta om alla och ni som träffade på mig får gärna berätta vilken ordning ni tycker jag ska ha på dom ? hahhaah

? min första riktiga fylla. jag gick i åttan och var sådär fjorton år. jag gick verkligen in för att bli full. vi satt hemma hos mig. det var jag, klara, sofie, elise, tulle, lina och ellinore. jag hade inte något eget att dricka så jag gick in till mamma & pappas barskåp. där tog jag alltid jag hittade och blandade det tillsammans med coca cola, lite mjölk och sen vatten eftersom jag tyckte det var för starkt. denna äckliga häxa tvingade jag ner i min kropp tillsammans med lite chips. sen skulle jag få på min strumporna vilka var helt olika, jag borstade tänder med tuggummi i munnen och insåg efter 5 min att jag skulle ta ut det. sen så cyklade vi iväg. efter cyklat hela gatan ner med klara där bak och kört in i sådär 6 brevlådor insåg vi att det va bäst att jag satt där bak och klara cyklade. detta gjorde hon bra och efter ett tag skriker jag - klara , visst är jag jävligt bra på cykla med dig där bak? ja där bak satt jag helt övertygad om att det var jag som cyklade och klara satt där bak. vi ramlade sen och nästa dog. på vägen så blev dom andra jagade av en hund men den skrämde tulle och elise bort. jag satt i slottsparken och grät eftersom jag hade en pojkvän som gjort slut plus att jag hade magont (detta hittade smarta jag på och syrran när nattvandrarna kom) , tjejerna hämtade killen jag var megakär i och mitt framför honom kräktes jag. gissa att den kärleken i varade länge? hahaha förstörde min snygga jacka . kom in på folkan där vakten per slängde ut mig. arg blev jag och krävde att få tillbaka mina 40 kr. jag fick det sen sprang jag in på folkan igen och vakten var då arg ! jaja hem kom jag till slut. tyvärr ringde mammas väninna någon dag efter och tvinga mig att berätta för mina föräldrar. dom fick höra en finare historia som gick hem ända tills min storasyster sa att jag var megafull. ajaja !

? lagfesten dam-och herrlag 2004. wormos klubbstuga. kan tyvärr inte skriva så mycket om detta då minnet inte var i sina rätta dagen efter. men jag skriver lite småsaker som kan få några av mina vänner att minnas. en tränare, isbitsleken , min promenad från klubbstugan till sara, jag ringde widdi och talade in ett samtal - widdi jag är fuuuuuullllllll (kommer du ihåg) , hur jag slängde av mig kläderna hos sara . dagen efter när jag vaknade kom den första fråga. lever jag eller är jag död? okej jag lever. men var är jag ? sara ! vem är bredvid mig? sara ! men hur fan hamnade jag här? ja det va ångest på högnivå

? detta är nog världens bästa fylla. ja widdi fyllde 20 år ! gabriella, sara, fredrika, klara, sofie & elise. vi var nu alla samlad igen. när vi gick på högstadiet var det vi som var bossarna på skolan, det va vi som var tjejerna som killarna vill ha , det var vi som var tjejerna som tjejerna vill va.tyvärr blev jag fullast på stället, vilket inte var konstigt då resten av tjejerna var enad emot mig. mina drinkar blev bara starkare och mitt glas med rödvin tog aldrig slut. varför detta? jo för det fyllde på hela tiden. & artig som jag är kunde jag inte säga nej.
mina vänner tyckte jag va lika rolig som alltid & ett par citat från kvällen lär inte glömmas på länge.
"dissar du mig, så dissar jag dig!" klick!
"ni sa jag skulle få se ett spöke, det enda jag fick se var en spya."
"säger du åt mig att hålla käften? vet du vem jag är?!"
"Okej, ta du mitt skärp jag ska ändå inte få till det ikväll."
"Det var så vi bevisa vår vänskap, jag fick en Duffy plånbok."
"Ja, du tycker det är kul Elise som tog hand om mig när jag var fem år."
"Jag går och fixar en hämtare"
" Sofie, jag tar din cigg, du får ta en ny... Men jag tar inte halsbloss."

kvällens katastrof händelse var att det var hack i wonderchild ! HALLÅ , DET ÄR MIN FAVORIT LÅT.
dessvärre var jag & the player inte bästa vänner denna veckan. jag skulle byta låt, den började spola ? ehhh vad gör den tänkte jag . i vilket fall som helst vi hade riktigt trevligt hos widdi ;) & widdi du borde bli bartender. efter allt festande hos widdi. bar det av mot helsingborg... alla detta tog jag från lunar, pallade inte skriva om det.. haha
hade en underbar kväll ! hahaha

så vilken ska komma på första , andra och tredje plats?

på bonus plats kommer :
insparken i ettan. jag drack vodka på riktigt för förstagången. blev askalas. tappade min favorit mobil i toan. tappade en scarfas i toan , slog huvudet i en kruka. skrek på en brud som hånglat med mitt sommarragg, hånglade ännu mer med mitt sommarragg. skrek i bilen på vägen hem att vi glömt sara på strand trots att vi precis lämnat henne där hem (just det pappa körde bilen).


ja värre har det aldrig varit för min del, jag sköter mig för det mesta.

tack från mig.


jag hatar regn

Kategori: blogg

ja jag verkligen avskyr regn . måste sluta blogga ! elise kommer.
nu mys med elise och sofie. videomix nästa !


ciao ;)

gissa vems hår jag vill ha?

Kategori: blogg

eftersom som jag älskar läsa bloggar på nätet . speciellt ebba och elin ... haha jag vet att jag är nörd. behöver inga kommentarer om att jag är nördig / töntig. jag vet det själv. haha

i vilket fall som helst så diggar jag dessa tre tjejer och ni kan alltid gissa vems frissa jag vill ha?

och vad snodde jag bilden ? jo om inte i ebbas blogg. heja bloggbrudar ! hahahaha

ciao ännu en gång eller som widdian säger adios ;)


image28

dagboken.

Kategori: blogg

måndag idag och ny vecka på min semester. tyvärr har inte sommar vädret kommit än.
så idag har jag legat hemma i soffan tillsammans med sofie. eftersom sofie aldrig kollat in dagboken (the notebook) så var vi tvungna att se denna underbara film. för detta är verkligen en av världens bästa filmer.
att jag blivit knäpp i huvudet av denna filmen kan folk säkert intyga. eftersom jag ibland har lite för romantiskt syn på the lovelife kan bero på att jag kolla på denna filmen ett x antal gånger.

idag blir det annars ut och springa. ja nu direkt när jag bloggat färdigt byter jag om och ger mig ut. sen ska jag hinna sola och ikväll blir det mys med tjejerna eller något annat kul. spelkväll kanske ? i like !

helgen var helt okej. tack för i lördags dahla ! tyvärr flippade lite ut och det är skit då.

ny vecka , nya tag.

tack för idag och detta inlägg skriver jag för sofie bad mig. annars har jag ingen lust på att blogga, vet ju inte vad jag ska skriva. en liten bild kommer också i alla fall :) 

ciao ciao  !

image27

hundvakt

Kategori: blogg


  • vaknade hos adam
  • städade
  • tappade kontokort & körkort
  • systemet
  • duscha
  • äta middag i helsingborg
  • glass i helsingborg
  • tur med dogge
  • prat med tjejerna
  • datan
  • nu snart läggdags
     

ja så har min dag varit. är just nu hundvakt åt dogge som är syrrans lilla bebis. han är lite och tuff. haft en hyfsat bra dag vill jag lova men imorgon blir det lite träning och sol. jätte trevligt i helsingborg tillsammans med sara, li och elise. nu ska jag sova men innan dess lägga in en bild på älsklingshundarna . ja chivas nr 1 och dogge nr 2.
imorgon ska jag försöka lägga in bilder från hvenfestivalen som jag nu fått av johan s. som ständigt kallar mig gabby o .. haha tack för mig och godnatt !

                   

och en stor bild på chivas. ska även snart hitta en bild på moffakisen , världens bästa katt !

image26

visst är han supersöt min älskling chivas ? :)

semester

Kategori: blogg

igår började min semester , det började med en tur till åhus tillsammans med sofie och klara. såklart hade vi väldigt kul och det gick bra att köra. det var jag som körde och saaben gick som bara den. bromsarna på saaben är grymt bra och det tackar vi för. annars hade vi nog kört fel, krockat och lite andra saker.

inte nog med att vi var bäst på vägen vi hade en jävla bmx f****a bakom oss men henne fick vi bort när vi körde igenom tollarp. tollarp för mig har en hel del fina minnen. låter kanske konstigt. men det var så kul på statoil i tollarp. det var för tre år sedan då mitt innebandy lag hade anmält sig till handebollen i åhus. jag ville inte vara med så i stället bestämde vi oss för att köra upp på söndagen och kolla. jag lovade li att sova i landskrona och att jag skulle vara ganska nykter. i stället blev jag askalas ,sov inte i landskrona och dagen efter när jag vaknade ringde li och sa att hon skulle hämta upp mig. jag fick då be henne hämta upp mig någonstans vid väg 17 . haha kläd i högklackade skor, fotbollsshorts och en supersleten t-shirt stod jag på vägen som en luffare och väntade på mina vänner i den röda faran. haha tjejerna skrattade ganska mycket, stannade i alla fall på statoil i tollarp där jag inhandlade en mosbricka. lånade även toaletten så jag bytade till jeans och luvtröja men fy fan vad varmt det var. kvällen slutade med mc donalds och fotboll. ha det var min dag för sådär 3 år sedan...haha

idag ska jag hem till jörgen och åsa på middag. ska bli riktigt trevligt efter det ska jag in till min gamla granne. tove åker till australien för att plugga så hon ska ha en liten sån där avskedssak. ska bli riktigt trevligt att träffa alla gamla grannar. ibland saknar jag verkligen huset i borstahusen , det va super mysigt. eller lägenheten på kunsgatan 7. det är på dessa ställena som jag spenderat de bästa åren i mitt liv än så länge.

måste även tacka tjejerna för en mycket trevlig kväll igår. herregud vilka roliga typer ni alla är 

nu ska jag ut och gå , rensa hjärnan och så.

hejdå.

ps. trevligt att även grabbs läser bloggen. så hej på dig fredik ! (som i lördags avslöjade att han läste min blogg) haha

karnevalen

Kategori: blogg

var lika trevlig som alltid. förutom allt som händer efter det hade stängt. just nu känns det skit. känns ganska konstigt att det är inte första gången som detta händer då jag ska ha semester. alltid börjar min semester på det bästa sättet. imorgon blir det nog regn också. nä nu ska jag inte va sån .

ska städa och tvätta färdigt nu sen blir det dejt med girlsen. i hope !

vad sker under min semester då?
en del hoppas jag. just nu hade jag verkligen behövt åka till lido di jesolo.
att åka till lido hade gjort allt bra för min del, det är mitt ställe !

jag hoppas du snart kommer fram till vad du vill. jag hoppas på det bästa.
puss på dig !

nä nu ska jag ta min dammsugare !

ciao !

karnevalen dag1

Kategori: blogg

första dagen på landskrona karnevalen är avklarad.
kvällen började hos sofie där man tog en cider eller två. fixade till sig lite och gjorde håret lite rakare. vi begav oss ner mot staden för att lyssna på danny och måns. blev tycho i stället för danny. hann inte höra så mycket med måns, men cara mia hörde jag i alla fall.

vad gjorde jag annars då? drack öl , åt langos, åkte karusell och hade lite trevligt.
nu jobbar jag hårt fram till tolv sen kanske jag går hem.

ha en trevlig helg.

puss&kram

dagens roxette låt

Kategori: blogg

Dangerous
You pack your bag
you take control
you're moving into my heart and into my soul

Get out of my way!
get out of my sight!
I won't be walking on thin ice
to get through the night

Hey, where's your work?
what's your game?
I know your business but I don't know your name...

Hold on tight
you know she a little bit dangerous
she's got what it takes to make ends meet
the eyes of a lover that hit like heat
you know she's a little bit dangerous

You turn around
so hot and dry
you're hiding under a halo
your mouth is alive
get out of my way!
get out of my sight!
I'm not attracted to go deeper tonight

Hey, what's your word?
what's your game?
I know your business but I don't know your name...

Hold on tight
you know she a little bit dangerous
she's got what it takes to make ends meet
the eyes of a lover that hit like heat
you know she's a little bit dangerous
she's armed and extremely dangerous...


Words&Music by Per Gessle
Published by Jimmy Fun Music


ja nu varje dag under karnevalen ska jag presentera mina favorit låtar från bästa roxette.
just nu spelar dangerous högt ;) haha

nu ska jag klä mig sen hem till soffie . adios som widdan hade sagt :)

fettsugning

Kategori: blogg

att ibland umgås med tjejerna kan göra ens hjärna helt knäpp , speciellt då det gäller plastikoperationer. sitta och prata detta med li och frida gör till slut vill du operera hela kroppen. ja frida ska fettsuga den där lilla kulan på magen , li vill festtsuga både vader och lår. ja vi satt där och planerade alla dessa operationer.

så detta är vad jag ska ta lån och göra:
brösten 50.000 kr
fettsugning lår ut- och insida 30.000 kr
fettsugning midja/höfter 18.000 kr

ja totalt pris för att få en lite hot body är BARA 98.000 kr . citadellkliniken , here I come !

men jag vill ändå se lite vältränad ut , så ja då skaffar jag mig en pt som jag dejtar 4 gånger i veckan. utöver mina hårda pass med innebandyn och fys johnny.
sen kommer jag ha en mage som jessica alba, armar som cameron diaz, a hot assss som kylie. brösten lär se ut som adriana limas och efter ett besök på idas lär jag ha ett snyggt hår som karolina kurkova.
fy fan vad snygg jag kommer att bli .

eftersom har inte har så många läsare så kommer jag ju helt klart ett lägga ut före-ochefter bilder här i bloggen. men även bästa tjejerna ska få se det in real life. så är det !

ja snart födds den nya gabriella louise olsson på nytt ! men jag behåller fortfarande mitt varma hjärta, det enda som jag ska försöka bli av med är mina gnälliga dagar.

jag hoppas ni alla stötar mig i detta och hjälper mig igenom de hårda dagarna som väntar.

tack från mig !

ps. jag hoppas ni förstår att lite är skämt och att lite är på allvar.

min onsdag

Kategori: blogg

igår var det onsdag och inte vilken onsdag som helst. utan onsdagen förre karnevalen , precis som det skulle vara något speciellt. men ja nu skrev jag så i alla fall.

igår jobbade jag för fullt . på kvällen lagade jag mat . ja eftersom någon tycker att jag inte ska äta pizza och hamburgare så lagade jag mat. ja det blev fullkornstortellini med broccoli , mrrötter, svamp, baby spenat och god lök. på detta hade jag lite parmesanost. blev faktiskt gott och nyttigt. när frida kom tog hon också lite mat. sen kom li med lite videomix godis , dricka och en daimstrut som vi delade på. även sara joinade och tillsammans var det väldigt mys. vi provade kläder och jag kan lova att en del av girlsen blev glada när de gick. dom fick med sig både det ena och det andra.

efter provningen av kläder drog jag ner tjejerna i stan alltså bara ut från min lägenhet. jag visade vilka karuseller jag skulle åka på karnevalen. okej töntigt av mig, men jag älskar karuseller. sen gick vi en runda genom staden och vi hamnade till slut på videomix. sen hem tills olsson och alla hämtade sina påsar med läckerheter. jag ställde mig vid disken och väntade på ett samtal från adam. när det kom så begav jag mig hem till honom där jag nu vaknade upp i morse. nu blir det jobb. ska äta lunch hos farmor tillsammans med linus och sen ikväll en sväng hem till sofie sen bär det av till stan där vi ska kolla in sofies favorit danny och sedan vår allas favorit måns. själv tycker jag att det suger att inte världens bästa step up kille darin inte kommer utan danny i stället. i want darin !

nä nu är det karnevalsyra i stan och imorgon är jag toavakt. 5 kr och dasset är snyggt.

ciao :)

jag tackar sara, frida och li för en väldigt trevlig kväll.

smart t-shirt

Kategori: blogg

jag och min syrra har hittat en riktigt snygg och smart t-shirt från McQ , dessvärre är där bara en så vi får dela på den. denna snygga t-shirt har ett litet cirkus tryck (som McQ har massor av i sin vår-sommar kollektion)
och under till så står där:


when you laugh,
the whole world laughs with you
when you cry , you cry alone.


tycker det stämmer så himla bra , speciellt på mig. tror jag och tuller komma slås om tröjan i alla fall. den är så snygg. ibland borde jag verkligen lägga upp bilder på mina kläder och så. men innan dess ska jag kanske skaffa mig en enkel kamera. jobba jobba jobba  , ses !




listan , yeah !

Kategori: blogg

brukar du?

titta på dig själv i spegeln:
ja det händer
gnälla: ja , tyvärr lite för mycket
sova: ja ibland mer och ibland mindre
ha ångest: ja alltid ångest över något
skada dig själv med flit: absolut inte
ta mediciner du inte borde ta: nej
vilja dö: nä aldrig
drömma mardrömmar: yes , det har hänt
drömma sexdrömmar: absolut
klä dig i svart: ja
gå till kyrkan: inte så ofta , vid speciella tillfällen
gå i skolan: nä , den är över
röka: never
hata folk: nä inte hata , men tycker kanske mindre om en del människor
lita på folk: jag litar på alla nästan

vem?

saknar du: kunde frågan inte varit vad jag saknar i stället.
vill du döda: pass
rörde dig sist: mamma tror jag
vill du slå: för många
kysste dig sist: adam
vill du kittla: klara , vet inte varför
kramade du sist: adam tror jag
vill du prata med: adam
skrek du på sist: blir nog adam här med
vill du vara som: kanske någon kändis men det är nog bara för någon dag
sårade dig sist: svarar jag inte helst på
vill du bli galet full med: widdi, sara, klara, sofie, elise
när var du riktigt glad senast: när adam kom hem i söndags
fick du sms från senast: adam
ringde dig senast: adam
är vackrast på jorden: alla som står mig nära är vackra på sina sätt

har du?

för många vänner
: ja , dom bästa.
tvångstankar: nopp
någon annan psykisk sjukdom:shoppoholic kanske...haha
någon skada: nja
färgat håret: japp
brutit några ben: nej
några piercings: bara öronen
egen dator: behövs inte
bra självförtroende:  ja det tror jag
kysst någon: ja
haft sex: ja
köpt kondomer: yes , första gången var på hemköp i city
tagit nakenbilder: njä
sagt jag älskar dig till någon idag: nopp
bjudit ut någon: ja
varit kär: absolut
dumpat någon: ja
blivit dumpad: hahhaa ja , tro det eller ej
varit otrogen: tyvärr har jag det
stulit någonting: ja ett bh band på lindex när jag va fjorton
lämnat landet: ja
rymt hemifrån: nä
tuttat eld på nåt: klart, elise är min vän
gjort något olagligt: en del

hur..

svarar du i telefonen:
hej det är gabriella
fördriver du tiden: träning, datorn eller prata i telefon
mycket pengar har du: just nu, ingenting
tjänar du pengar: ja det gör jag
ofta bäddar du sängen: aldrig
ofta diskar du: nästan dagligen nu när maskinen inte fungerar
ofta städar du: alltid känns det som
många stör du dig på: för många, tyvärr
ofta träffar du din familj: tulle dagligen , pappa nästa dagligen , mamma lite mindre och malin någon gång i veckan.

välj

katt eller hund:
hund
vit eller svart: svart
varmt eller kallt: varmt
vatten eller land: land
sex eller kyssar: måste man välja blir det sex, man kyssar är najs
telefon eller internet: telefon
musik eller tystnad: musik
bok eller film: film
leva eller dö: leva för helvete

jag har säkert haft denna listan innan , men det skiter jag i . haha

hata yatzy.

Kategori: blogg

vi spelade YATZY igår och jag hade typ 310 poäng. fattar ni hur mycket poäng det är . det är en jävligt bra runda vill jag lova. jag fick yatzy 3 gånger på en runda, HALLÅ ! jag sa på skämt till "yatzy folket" - jaha denna kvällen lär inte sluta hos adam. ja ni vet tur i spel och otur i kärlek. det värsta är att det blev så. jag vet att folk tycker att jag bråkar och tjabbar (hur stavas det?) för småsaker. men jag kan ibland inte låta bli , det är precis som en drog att jag måste berätta vad jag stör mig på. men nä nu ska det bli andra bullar , jag ska sluta med mitt jävla surande och göra något åt det. men ibland vore det i heller fel med lite uppskattning.

jag vill ha det ska fungera , så från och med nu ska jag verkligen försöka och jag ska FÖRSÖKA att inte bli irriterad över småsaker.

annars var det trevligt med yatzy , startfältet såg ut såhär:

W - Widdi som heter Fredrika. vår egen lilla spanjorlover som aldrig tidigare spelat yatzy. vilket jag inte visste , så efter första kastet dumförklarade jag henne. förlåt , du kom inte sist i alla fall. roligaste med widdian denna kvällen var när hennes loverboy från spanien ringa. hon lät både som en katt och häst , blev grymt impad över hur duktig hon är på att prata spanska.

G -Gabriella yes jag var nr två ut och det började bra. ja med fyra treor så det kändes som bonusen var i hamn redan då. ja sen rullade på och jag fick yatzy efter yatzy. dessvärre blev jag anklagade för fusk då jag inte gav ifrån mig ett glädjevrål vid min första yatzy. men nä inget fusk av mig inte. jag vann i alla fall.

JI - Jimmy som är pojkvän till JE som är syster till K. denna stockholmsgrabb ska få vara med om landskrona karnevalen för andra året i år. förra året blev ahn frälst i snygga jeans från mitt jobb. mycket trevlig grabb trots med ett riktnr som 08. han gör att hoppet inte helt är ute för dom där storstadsborna.

JE - Jenny som då är syster til K. Jenny är tjejen som lämnade färgstarka Landskrona för storstadshetsen i stockholm. men hon kommer hem då och då. speciellt under karnevalen , hallå vad är en sommar utan landskrona karnevalen ! alltid lika trevlig men dessvärre ingen höjdare på yatzy. sorry ;)

K - Klara som var min värsta motståndare denna kväll , dessvärre inte lika grym som mig. men med en yatzy hade hon nog slagit mig. men det är inte konstigt att hon är grym på yatzy , hon hänger på tycho och spelar yatzy dygnet runt. precis som alla andra i vårat gäng. i like yatzy klara.

S - Sara var nog svårt att lista ut. klart att yatzykungen sara är med , men nä denna kvällen hade vinnaren i henne hoppat i säng för längesedan. sara var riktigt dålig , fy fan vad avis jag är på henne. får hon inte en het karneval är något fel ;) sara samlade ihop hela 104 poäng. ja men över hundra ska man inte klaga. bra jobbat tjejen , jag tror din helg blir fullspäckad med hotties.

Efter yatzy rundan begav vi oss till videomix , där widdian skulle ha lite godis. sen lämnade jag och sara av widdi på mellangatan. sen hämtade vi upp lucas, emil och jonathan. vi åkte till mc donalds där alla fick ett coca cola glas förutom jag och jonte. detta eftersom vi inte krängde som de andra tokarna. efter det körde vi en runda. alla samtal slutade med sex . det var kul att höra grabbarna där bak om sex , bröst och supandet. hahaha

Sen lämnade jag av alla och väntade på adam. men när adam väl var hemma var jag sur och grinig men ändå var jag tvungen att prata med honom i stället för att lyssna på den smarta som i stället tyckte vi skulle höras idag då jag redan var trött och irriterad innan samtalet hade börjat. när jag är trött så säger jag massor av onödiga saker. förlåt för att det blir så ibland , jag tycker inte heller det är roligt. men som min kära vän Timbuktu säger
det löser sig . det gör det alltid !


imorgon karneval i landskrona , bättre  väder då tack  !

gabriella ♥

FEST

Kategori: blogg

ja jag planerar min födelsedagsfest , ja jag blir bara 22 . men jag slår på stort ändån. Okej det är bara för tjejerna  , sorry grabbs. men jag tror det blir kanon. KANSKE blir det något för boys också. haha en sak är säker den 11 augusti är datumen. so long my fans !

innebandy.

Kategori: blogg

idag fick vi träningsschema för juli/augusti träningen med innebandyn. kan verkligen säga att jag längtar efter nästa säsong. japp första matcherna blir i båstad första helgen i augusti. inte för att vi är där för att vinna precis. alla lag vi möter är mycket bättre. men kul ska det alltid bli. efter båstad är det bara vinst som gäller under dm och seriematcherna ;) fff ., always ♥ och just det , jag ska hjälpa till att träna f14 , har hört dom är några djävulska ungar, men jag tror det blir bra.   hej så länge ! ska snart lägga in lite bilder , kanske kommer under eftermiddagen. bara kanske :)




image21



arbetsdag nr 1

Kategori: blogg

idag är det tisdag och första arbetsdagen för mig denna veckan. varför är det nu så då? jo för jag tog semester igår och det är jag verkligen glad över. hur var då min helg. ifredags så var det spelkväll hemma hos li på erikstorpsvägen vilket slutade att vi sen hamnade i stan. jag och sara cyklade och det kändes som på högstadie tiden då man cyklade överallt. ja vi västervångstjejer var nog de flitigaste cyklarna i staden. det var mycket folk i stan men jag gick ändå hem tidigt. skönt som tusan. lördagen åkte jag till hven med tulle sis och kusin cornelia. där spenderade vi kvällen tillsammans med våra föräldrar och bara hade mys. söndagen hem från hven , tvätta lite , kollade lägenhet med sara och sen det bästa under hela helgen att träffa adam. yes för adam är hemma från semestern och då skulle vi såklart träffas. så det va såklart därför jag tog semester på måndagen ,  vem vill upp tidigt efter första natten tillsammans på två veckor. ja så min semester dag var jag grymt nöjd med :)

igår umgicks jag med adam lite under dagen sen så tränade jag och sen blev det kortkväll hemma hos elise&dannes tillfälliga lya. jag vann första rundan stort sen förlorade jag med vilje bara för att få ha tur i kärlek ;) idag är det jobb sen kanske lite träning och sen kanske träffa widdi som jag intr träffat på jätte länge.

ha en bra dag alla. ciao :)

just det för ett år sedan var jag och pappa i italien , lido di jesolo. gissa om jag saknar det.. i love it !

klagomål

Kategori: blogg

ja nu har mina kära vänner klagat på mina listor i bloggen , ja men läs dom inte då :P nä men då får jag ta och skriva ett annat litet inlägg. om sådant som inte har med listor att göra.

igår var det i alla fall fredag och som de flesta vet så älskar jag fredagar. det är finfina dagar :) igår så kom jag hem från jobb tog jag mig ett bad som var så skönt. jag fick redan en god middag av mamma , det blev fläskfile med potatisgratäng och stekt svamp. mycket mumsigt. till det drack jag vatten eftersom jag hade huvudvärk.
när jag sedan var redan för kvällens bravader så begav jag mig mot polisen för att möta upp saralo. jag fick åka på hennes packethållare hem till andré där min cykel fanns. där stod cyklen med ny luft i däcken. efter det var jag och sara redo för att cykla mot borstahusen. vi cyklade hem till li för att spela spel. det blev med andra ord, gänget för kvällen var. jag, sara, klara, sofie, li, roger, danne men även johan och andré dök upp. mycket trevligt. mitt lag vann spelet såklart, ;) vilket jag tyckte va ljuvligt.. efter det begav vi hos ner i stan en sväng, men jag tog mig bara en titt sen begav jag mig hem för jag var då trött och hade ont i huvudet.

idag är det lördag och då ska jag till hven, men innan dess ska jag handla mat till mormor, städa rummet och sortera tvätten. efter det gäller hven :)

nu ska jag även bjuda på lite bilder . här kommer från en förfest hos ellinore (fröken blom)

        

som ni ser blev det inte några bilder inne på själv festen , jag och frida trivdes bra på toan . haha

när jag ändå är igång med bilder så ska jag lägga in lite från en förfest hos klarrie.

        

nä nu ska jag göra mig redo och jag avslutar då med en bild på världens bästa vovve, min chivas !

image20

ännu en lista.

Kategori: blogg

Namn: Louise Gabriella Olsson
Födelsedatum: 16 augusti 1985
Ögonfärg: sådär blå dassiga
Hårfärg: just nu blond, men jag trivs bra i mörkt med. jag har roligt i vilken hår färg jag än har.
Längd: 1,58 :/ 
Civilstatus: jag dejtar kan man säga ;) eller kanske lite mer än så, vi får se ;)
Höger- eller vänsterhänt: höger tjej är jag
Stjärntecken: lejon , grrr ;)
Kär: kär , det kan jag inte erkänna på en blogg, men förälskad är jag allt. ;)

Steg 2
Skor som du bar idag: idag har jag svarta ballerina skor
Dina svagheter: kan nog sura för små saker , blir sur när jag inte får som jag vill.
Rädsla: mörker och va hemma själv på natten
Målsättning: att komma så långt som bara den.

Steg 3
Första tanke när du vaknade:
fan , jag missade serien om invånarna i summer bay.
Sista tanke innan du somnade: jag skiter i alla släcka tv, jag paller ej!

Steg 4
Pepsi eller CocaCola:
Coca Cola
McDonalds eller Burger King: Burger King om jag ska va ärlig.
Adidas eller Nike: Nike
Choklad eller Vanlilj: helt klart choklad !

Steg 5
Svär du: det händer, men inte så jätte mycket.
Sjunger du: absolut , i love to sing. men jag är inte bra på det !
Duschar du varje dag: yes.
Gillar du skolan: ja
Tror du på dig själv: ja helt klart, speciellt när ingen annan gör det.
Kommer du överens med din mamma: japp
Kommer du överens med din pappa: Jepp

Steg 6
Har du under den senaste månaden.....
Druckit alkohol: oja , lite för mycket tror jag

Rökt: nä , trots att sara försökte tvinga mig.
Shoppat: hahaha dum fråga , KLART!
Bakat: nopp, ska nog baka imorgon bara för det.
Stulit något: räknas 20 kr av mamma , så ja :( 

Steg 7
Har du någonsin...
Däckat eller varit jättefull: ja och ja
Blivit kallad hora: haha ja , jävla bitches midsommar 2004
Blivit nedslagen: ja av malin

Steg 8
I framtiden...
Namn på barn: Karl , Bernhard och sen vet jag inte mycket mer. Killen får bestämma lite.
Hur vill du dö: vill inte tänka på det nu , bara jag dör lycklig.
Vad vill du bli när du blir gammal: när är jag gammal?

Steg 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för: många !
Antal piercings: bara i öronen
Antal tatueringar: Inga, men är alltid lite sugen på det.
Hur många gånger har du varit med i tidningen: det kommer mera.....
Antal saker jag ångrar: mer än en handfull kan jag säga.

denna listan tog jag av min bästa vän http://saralo4.blogg.se.


bara massa listor

Kategori: blogg

på senaste har jag inte skrivit något "riktigt" blogg utan bara massa listor. så nu blir det ett litet inlägg i alla fall. måste även försöka få med lite bilder. hur kul är en blogg utan bilder? så när jag kommer hem från jobb ska jag slänga in lite bilder i alla fall. sen ska jag börja använda min kamera lite mer , eller rättare sagt det får bli pappas kamera.

nu är det redan torsdag och allt vilket innebär att det snart är helg. men jag har inte skrivit något om förra helgen så jag tror jag får göra det med. i fredags så blev det solning direkt efter jobb , bättra på brännan är aldrig fel. efter det tog jag en lång promenad ut mot borstahusen sen upp mot sandvången och där. efter det tog jag mig en snabb dusch och lagade lite mat. sen ringde balle bandit och vi hyrde en film. det blev en skräckis som inte var så äcklig. eller jo jag blev rädd när balzar hade gått hem och jag var ensam kvar i lägenheten. roligaste var en historia om balzars pass i alla fall. lördagen var jag inne på hven för där var det festival. vi var hemma hos oss under dagen/förmiddagen. vi grillade och spelade kubb. mycket mysigt. vid tio tiden begav vi oss till festivalområdet där joddla med siv spelade. efter joddla med siv blev det en sväng på turistgården. sen ner mot norreborg där malin och christian badade medans jag och johan tittade på. efter badet blev det upp mot olsson då var klockan nog runt tre. jag drog fram monopol och vi började spela. sen så vaknade hela huset. vilket liv det blev där nere på lergravsvägen. hahah men kul var det i alla fall. somnade sedan gott på soffan. på söndagen så åkte jag till busfabriken tillsammans med cornelia och farbror jonas. ett lekland för barn , hade jag varit runt tio hade jag också älskat det. sen på kvällen blev det lite solning sen mys hemma hos li tillsammans med li, danne och även sara. ja en trevlig helg helt enkelt.

annars har denna veckan varit lugn
måndag så tränade jag , kollade fotboll sen en sväng på tycho med girlsen.
tisdag var jag dålig så då låg jag bara hemma i soffan/sängen och slappade. åt en hel del tabletter vilket gjorde mig till en helt ny människa.
onsdag (igår alltså) då tränade jag tillsammans med klara sen blev det filmkväll med bästa vännen sara.
idag blir der träning igen men idag fys med innebandyn. hoppas regnet försvinner tills dess.

fick även reda på igår varför jag inte fick svar på mina sms , man kan inte bara glömma sin mobil sådär speciellt inte när man är på semester :) men nu vet jag varför i alla fall :) på söndag är adam hemma igen , trevlig tycker jag ;)

behöver även klippa luggen. den är sååååå lång.

skriver nog ett inlägg ikväll. tack&hej så länge.

/gabriella ♥

JUST DET GLÖMDE EN SAK JU , MAGNUS FYLLER 25 ÅR IDAG. GRATTIS DIN TOK !

mitt val.

Kategori: blogg

KLÄDER
Skor: ett par skor från chloé är min dröm
Sneakers: nike
Jeans: true religion, men är galet kär i mina elsa från boomerang
T-shirt: see by chloé
Underkläder: hanky panky

ACCESSOARER
Väska: underbaring från benetton
Plånbok: använder jag ej
Solglasögon: gucci
Klocka: guess

TEKNIK
Tv: Philips
Stereo: pass
Mobiltelefon: just nu nokia, men samsung är min favvis
Mp3: Iriver
Dator: acer
Kamera: nikon

BADRUM
Tandkräm: Colgate
Tvål: den som mamma köpt hem
Hårprodukt: Loreal - Studio Hot straight
Parfym: miss dior
Hudkräm: från aco eller loreal
Schampo: fructis (men är inte min favorit)
Balsam: samma som innan
Medicin: någon för huvudvärken
Vitamin: c-vitaminer (brus tablett)
Huvudvärkstablett: Ipren

MAT OCH DRYCK
Mineralvatten ramlösa citron
Öl: Corona
Vin: Rött
Bröd: från hven
Choklad: Marabou vanligt mjölkchoklad
Glass: Ben & Jerrys fast helst äter jag italienskglass i Lido di Jesolo

HEMMA
Säng: IKEA
Lakan: Röd/Rosa med härligt mönster
Espressomaskin: Har jag ignen
Kylskåp: Electrolux kanske
Porslin: IKEA

FÄRDMEDEL
Bil: Passat Sportkombi eller Saab Sportkombi. Idag passaten för den är min favorit :)
Flygbolag: Al Italia för jag åker helst till Italien
Taxibolag: Taxi Landskrona
Cykel: Har ingen, cyklar på tulles som hon fått av mormor. Men jag vill ha en helt ny.

ÖVRIGT
Frisörsalong: Ida´s hårdesign
Bank: SEB
Bensinstation: Statoil såklart
Gym: nautilus ute på korpen

/gabriella ♥

även jag tog fram mobilen

Kategori: blogg

Vem ringde du senast ?
Tulle min kära

Vem ringde dig senast ?
Sara my bästis

Vad står det i ditt 4:e mottagna sms ?
haha okej sorry , men ta det lungt med spriten du låter lite full. jag är inte kaxig. jag saknar dig, vi hörs. puss

Vem skickade ditt 12:e mottagna sms ?
Elise mitt hjärtegull

Vad står det i ditt 16:e mottagna sms?
Hejsan hjärtat! kan du messa mig vilka parfymer som luktar gott? Puss

Vad står det i ditt senaste mottagna sms ?
Tackar! Lät inte lite regn hindra dig .. blir en ljuvlig match idag ;) ses sen. kram

Vad står det i ditt 10:e skrivna sms ?
-

Vad står det i ditt senaste skrivna sms ?
Hej gubben, nu är jag på väg ner i sängen önskar du låg där också. Ville bara säga att jag saknar dig. Puss och godnatt.

Har du några utkast ?
nej

Vad är ditt rekord på snake ?
kommer inte ihåg, men jag var en höjdare på det

Vad har du för kontakter som börjar på J?
Jacob
Jesper
Jimmy
Jobb
Jobb Direkt Gabby
Johan F mob
Johan hem
Johan jaymjay sales
Johan P
Johans Boffe
Jojjo Kusin
Jon
Jonas
Jonas
Jonna
Josefin
Josse
 oj där är nog en hel del onödiga ... haha


Har du privat nr just nu ?
nej för fan

Hur många låtar har du på din mobil ?
typ 4 kanske..haha

Vad har du för bakgrundsbild ?
Från Justin i göteborg :)

10, 9, 8, 7, 6, 5 ,4 3, 2, 1

Kategori: blogg

Tio första:
Första bästa kompis:
Elise
Första bil: Har ingen , men första bilen jag körde var en snygg audi
Första kärleken: Daniel Landberg , precis som alla andra tjejer på öresundsparken
Första husdjur: Kanin
Första semester: Italien , såklart.
Första jobb: Nb Olssons
Första köpta skiva: Vet inte
Första riktiga kärlek: Ola
Första piercing: Öronen
Första konsert: Tomas Ledin

Nio sista:
Sista alkoholdrycken:
Vatten
Sista bilfärd: Från Mc Donalds på lunchen
Sista filmen du såg: Någon som gick på tv igår när jag skulle sova
Sista ringda telefonsamtal: Till Tendenza i danmark
Sista bubbelbadet: Allt för längesedan
Sista spelade cd: Britney Spears i morse ... haha
Sista kyss: Adam , mycket underbart ;)
Sista gången du grät: Midsommarafton , fyllerigråt.
Sista måltiden: Mc donalds på lunchen , blev såklart en fisk 

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar?
Nej
Blivit arresterad? Nej
Blivit kär vid första ögonkastet? Typ
Varit på tv? Kanske
Fått ditt hjärta krossat? Njä
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Nej
Haft ett one night stand? Ja
Busringt till nån? Klart jag har

Sju saker du älskar att ha på dig:
1.
Klänning
2. Kjol
3. Mjukis
4. Shorts
5. Linne
6. Klocka
7. Hanky Panky trosor

Sex saker du gjort idag: 
1.
Kissat
2. Borstat tänderna
3. Tagit på mig
4. Gått till jobb
5. Jobbat
6. Ätit lunch

Fem favoritsaker:
1.
Mobilen
2. Bilen
3. Sängen
4. TV:n
5. Iriver

Fyra personer du kan berätta allt för:
1.
Sara
2. Klara
3. Elise
4. Widdi
och många fler

Tre val:
Svart eller vit?
Vit
Sommar eller vinter? Sommar
Choklad eller chips? Chips

Två saker att göra innan du dör:
1.
Bilda familj
2. Bli rik och resa

En sak du ångrar:
1.
En del