Hold on tight

en blogg som sällan uppdateras. men ibland så sker det.

spelarrådet falcons damer 07-08

Kategori: blogg

äntligen fredag och det är ju så himla härligt om jag ska få säga min mening. jag älskar fredagar för dom är så bra. fredagar är första dagen på helgen och det är sista dagen på arbetarveckan. idag ska jag ut och äta med mina kära vänner. vi ska ner på seVen för dom stänger ju nu till helgen sen blir det en sväng ner på stan . tror jag ska ta bilen så då blir det no alkohol för min del. ganska skönt då jag ska upp tidigt imorgon.
imorgon ska jag till malmö tillsammans med adam , han ska shoppa och jag ska bara följa med för moraliskt stöd. på kvällen vet jag inte än vad som sker , men jag vet att mina vänner är partysugna. speciellt klara och sara , dom två säger aldrig nej till en drink eller två ;) haha men denna helgen längtar jag nog mest till söndag för då ska jag på bio med världens bästa cornelia. cornelia är min söta kusin som jag tycker om så mycket. eller jag tycker om alla mina kusiner väldigt mycket. tulle, malin, gabby , elizabeth, johanna, linus, lucas, emelie och cornelia  ! det är bästa kusinerna. en för alla , alla för en ! filmen jag och kotte kung ska se är shrek 3 . blir kanon kul :)

igår var det innebandy träning , inte alls kul. men det blir bättre nästa vecka ska ni se. vi hade i alla fall röstning till spelarrådet och vi som ska styra i landskrona falcons damlag under säsong 07-08 är Gabriella Olsson , Maria Andersson och Johanna Qvist (vet inte hur Johanna stavar Qvist / Kvist) ? . Okej vi kanske inte ska styra laget , men vi ska ställa upp för laget. Vår första uppgift är att fixa en LAGFEST ! riktigt grym ska den bli , så var redo om sådär 3-4 veckor så ska det bli en kalasbra fest med FFF. Vi hade även tänkt styra upp en fest tillsammans med herrlaget , tror damernas spelarråd och herrernas spelarråd får ha ett lite möte om detta. så greken, dahla eller rickard var redo att någon från damlaget kommer att kontakta er. denna festen ska i alla fall inte sluta som lagfesten vi hade tillsammans med herrerna för 3 år sedan. håll i hatten då var det klackerna i taket eller i alla fall på bordet.

på lunchen ska jag och några från jobbet luncha på baggens , ser framemot detta då jag är giga hungrig. sen i eftermiddag bjuder balzar på fika då det är hans diskvecka plus att imorgon fyller han 22 år. GRATTIS BALLE BANDIT , du är min favvo bandit . sen ska vi såklart kolla Johan Wissman. heja johan ! inatt tog sig min favorit kajsa bergqvist vidare från kvalet tillsammans med en annan tjej emma green till höjdhoppsfinalen. hoppas verkligen att kajsa har rätta formen till finalen. kajsa är bäst enligt mig. en annan jag gillar är Tyson Gay , han är sprintkungen. 2 vm-guld 100 och 200 m. i dagens 400 meteres final är det bara två vita med detta är då svensken johan wissman och en amerikan. den vita amerikanen är även toppad som favorit. annars är det inte vanligt med vita inom sprintgrenarna detta beror på att fysiska tester visat att afroamerikaner har snabbare muskelfibrer än vita.  ja så var man födds spelar lite roll inom de olika grenarna. På 3 000 meter hinder dominerar Kenya fullständigt, medan Etiopien dominerar 5 000 och 10 000 meter slätt. I sprint grenarna är det ofta svarta amerikaner som dominerar eller västindier med ursprung i Västafrika. Så bara att Johan Wissman tagit sig till final är enormt stort ! Ja så är det. Nu gäller lunch ! So long my fans!



image61

töntgabby

Kategori: blogg

igår så var det innebandy med småtjejerna , ja jag är ju tränare för f14 tjejerna. dom var duktiga , ja några talanger var där. efter träningen gick jag hem till li , där kollade vi studio sumo och pratade skit. även frida och twiggy dök upp och tillsammans hade vi myspys. de andra tjejerna grillade och drack rödvin. dom festar hela veckan lång.
jag undrar vilka planer det blir till helgen ?

nu hade min widdian åkt till cypern för att vara reseledare fram den 6 november. när hon kommer hem ska det festasloss rejält har jag hört . tror det blir inte trevligt kalas vill jag lova.

under storamästerskap i sport kan jag bli en tönt , ja en riktig råtönt. som nu när det är vm i friidrott blir jag helt tokig när det är svenskar som ska tävla. igår var jag fast vid tv:n eller datan eller vad man nu ska kalla det.jag kollade på sanna kallur som var helt otrolig , gud nästa så jag ville gråta med henne. efter det var det johan wissman som börjar bli en liten ny favorit till mig. och där emellan var det höjdhopparna stefan och linus. gillar inte stefan och linus men jag gillar en annan höjdhoppare och det är kajsa bergqvist! hon är lätt min favorit under detta vm !
ja och i natt är det höjdhoppskval damer , då ställer jag klockan ;) haha

nä so long my friends !

lite uppdateringar

Kategori: blogg

ja eftersom sara min bästa vän påstår att jag är dålig på att blogga så känns det som att jag får göra lite uppdateringar här och informera om vad som hänt på sistonde.
fredagen var det match mot palmstaden i dm , denna match vann vi med 4-0. efter matchen var det bara mys tillsammans med adam. vi kollade beck eller försökte kolla på beck. åt även lite gurka med dippa.
upp tidigt på lördagen för flytta från hven. gick bra och snabbt. hem och spelade ännu en match . denna matchen vann vi med 4-2. kvällen fest hos klara sen så tycho en sväng. hoppade över tages för att gå hem med adam :)
söndagen var jag lastbilschaffis. jag och adam körde och lämnade en soffa hos en tapeserare. sen blev det ikea och väla. handlade en ny säng. den satte adam ihop sen. han var världens bästa i söndags (men det är han nog alltid ). jag fick det så fint tack vare honom , han hjälpte mig med mina kläder och allt. tack sötnos ;)
måndags var jag sjuk. igår jobbade jag , var hos frissan och tränade innebandy.

det var lite uppdateringar !

ciao !

i love fredagar

Kategori: blogg

nu är det fredag igen och såklart känns det underbart vill jag lova.
fredagar är ju bästa dagen .
idag slutar jag vid lunch sen ska jag med mormor min till lund
kanske svänger vi in en sväng på nova också .

fast det är osäkert mitt kontokort är på hven och jag är i landskrona
och för att få tag i detta kort krävs det 30 mins båtfärd.
ikväll är det i alla fall innebandy match.

dm-match
landskrona falcons - palmstaden
20.30 landskrona idrottshall.

kom och se !

adios , jag nr 19 :P

bra dag

Kategori: blogg

idag är det en mycket bra dag och bättre lär den bli.
imorgon är det fredag och jag älskar fredagar !

längtar tills tisdag då ska jag fixa naglarna sen så ska jag till frissa.
så snygg blir jag då , lär säkert tappa naglarna senare på träningen..haha

hola :)

freak me baby.

Kategori: blogg

Let me play with your body baby
Make you real hot
Let me do all the things you want me to do
Cuz tonight baby I wanna get freaky with you

gissa om jag var nästa lite små överlycklig när jag fick denna låten till min mobil igår.
detta var min favorit låt för sådär typ 8 år sedan. men i morse när min mobil började med freak be baby
blev jag ganska paff. hade helt glömt att jag bytat ut sexyback mot freak me baby.
ja tror alla vet vilka sorts låtar jag gillar , hot hot hot helt enkelt.

går kvällen hos sofie var mycket trevlig. tack för igår tjejer , alltid lika trevligt att umgås med er.
zlatan fick jag också se på tv , absolut min favorit i svenska landslaget. ja jag är ett stort fan av zlatan.
för ni vet väl att ingen kickar fotboll som han. längtar redan till em-kval matchen mot danmark.
den ska man se i soffan medans klara den tönten är där och ser det live , :P
men jag har sett man united live och det är jag nöjd med.

nu kom precis balzar med gant katalogen till mig , ge mig ett par stövlar från gant.  tack !

nä nu ska jag fixa lite med reklamationerna. ciao !

och just det en sak till , jag tycker att adam är galet bra ! bara så ni vet :)

ge mig en kväll NU

Kategori: blogg

jag behöver en kväll med tjejerna nu , jag behöver deras tokigheter. jag behöver höra någon säga något trög som typ låter som att de träffar isbjörnar var och varannan dag. jag behöver ett glasröd vin (skämt) , jag behöver våra elakheter mot varandra. jag behöver blickarna vi ger varandra om vem som ska ta det sista vitlöksosten. (denna blicken pratar vi inte om men jo jag ser den tjejer) nä jag vill ha kväll nu och ikväll ska jag ha mitt ljusblå mjukisställ eller kanske inte. jag ska nog spara det till dh och greys börjar. då ska mysstället på .

snart är skivsamling färdig för idag fick jag tre nya skivor av balzar i födelsedagspresent.
ja jag fick joddla med siv (för enligt balzar ska alla tjejer ha en sådan skiva), en bon jovi skiva (dom var cool snygga på den tiden)  och en queen skiva. tack balzar nu kan jag ha en fest och visa upp min skivsamling.

nä nu ska jag jobba hårt så att dagen går snabbt.

& ännu en gång så säger jag det. jag förstår trots att du inte tror det.

JAG FATTAR ! OKEJ?

Kategori: blogg

......

puma , grrrr

Kategori: blogg

eftersom vi nu ska spela i puma var jag ju tvungen att köpa ett nytt puma träningsställ (mjukis) och om jag har tur kommer det imorgon. då ska jag gå runder i det hela helgen , förutom när jag ska ut och partaja på lördag. för då är det klänning och klackarna i taket. image59image60

nu ska jag snart på lunch . trevligt värre! so long !

kräftdax

Kategori: blogg

om jag var på kasst humör igår är jag 100 gånger bättre idag.
med lite innebandy och trevligt nattsällskap så blir det bra :)
träningen kändes bra igår och jag längtar tills helgens matcher.

yes två matcher ihelgen blir det.
fredag klockan 20.00 idrottshallen möter vi palmstaden i dm-match.
lördag klockan 18.00 idrottshallen möter vi munka ljungby i träningsmatch
jag väntar såklart storpublik .

förutom innebandy så gillar jag även kräftor. kräftor är mumsigt värre,
så ikväll ska alla tjejerna samlas och äta kräftor och sådant gott,
till det ska vi kolla fotbol. zlatan från start? i hope ;) för i like zlatan.


rock on !

klagar vidare

Kategori: blogg

ja mina skor gick i sönder på lunchen , jag som älskar dom skorna. nu sitter jag på jävla skit ellos hemsida och ska beställa. jag ringer deras kundtjänst jag behöver hjälp. men svarar dom , nä. jag ska beställa nu med mina 50% rabatt så svara. tyvärr så har jag tappat hoppet om många nu förtiden (okej tappat hoppet är att överdriva men jag gillar det uttrycket). inte för vad folk gör, för alla får göra precis hur dom vill så länge man inte skadar någon annan. men tyvärr så kan jag störa mig på att det verkar som folk inte har något förtroende för en. men det som jag verkligen stör mig på nu är att saker jag berättat i förtroende kommer vidare. sen när jag ändå är igång så kan jag säga en sak till , jag hatar när man går runder och viskar och smyger med saker. visst jag förstår verkligen om man vill ha saker för sig själv men sköt det lite snyggare då. jag vet att en del kommer säkert att ta åt sig och det är inte meningen att någon speciell ska ta åt sig . jag vill bara att folk ska tänka sig för , vilket även gäller mig. för det händer även att jag inte tänker mig för. ja ibland kan jag verkligen prata hinnan och tänker och samma gäller att jag handlar innan jag tänker. men jag blir smartare för varje dag som går ;) nä mina vänner är i vilket fall guldvärda och dom förgyller min tråkiga vardag till en fest. kan även berätta för adam att min beställning gick igenom så snart får jag hem ett nytt träningsställ från puma , tror du kommer tycka att jag är hel läcker ;) hahaha nästa inlägg blir nog mer positivt. adios.

miss t. persson

Kategori: blogg

jag vet inte om jag gillar eller ogillar festivaler. landskrona karnevalen gillar jag. men helsingborgs festivalen kändes sådär i år , därför tog jag mig aldrig dit. igår malmö festivalen. hade det inte varit där det underbara sällskapet (adam) så hade jag aldrig åkt till malmö. för mig är festivaler tiden då alla bönner och deras släktingar tar sig ut för sin årliga festmåltid. ja för massor av måltider kan man ha på en festival. där är ju allt. mår illa bara jag tänker på det. där är langos, wok, älgkebab, beligskawåfflor, pannkakor med choklad, falafel och mycket mycket mer. ja igår när jag var där kände jag mig som en miss t . persson . ja ni vet hon från staffanstorp som har en vän som heter Gun. ja riktigt så äckligt mätt kände jag mig. trots att jag bara ätit lite av en langos och en pannkaka. langosen smakade inte alls bra och pannkakan var för mycket så nu mår jag illa bara jag tänker på pannkakor med choklad. och inte nog med det idag är jag så sleten så jag känner mig skitful och hemsk. men ikväll efter 22.30 kommer jag känna mig bättre. men tills dess får jag nöja mig med att vara en sunkig människa.

träningen ikväll är efterlängtad. träningen gör att jag känner mig sådär 1500 gånger snyggare. har på mig en tröja från hm som jag fick igår. skulle inte behållit den men nu sitter jag med den på mig så det är inte mycket jag kan göra åt det , it sucks helt enkelt !

må gott allesammens ! tjing!

ny blogg.

Kategori: blogg

jag håller på att skaffa mig en ny blogg . men ska använda denna tills jag är färdig med den andra. vem vet kanske blir det så att jag behåller denna .


fredagen hemma hos sara var trevlig , sen en sväng på stan. var helt okej , inte allt för livat.

lördagen var mys till max. hade en bästiskväll med sara. vi åt pizza och kollade film.

okej var ingen rosa film nä den var mer en snuskfilm vill jag säga.

efter filmen hämtade jag upp adam och sen var det sänge ganska tidigt för en lördagskväll.


frukostkalas är nog det bästa kalset. det var så mumsigt. goda bullar och fint pålägg.

tack för ännu flera presenter , jag är verkligen hel nöjd vill jag lova. så TACK !


igår matchdax , 4-4 mot kävlinge. helt okej eftersom vi låg under. tyvärr inte min bästa match men så är det.

nya matcher till helgen och då ska jag visa var skåpet ska stå .. haha

efter matchen igår åt jag på tycho sen film hos klara och sen hem till adam.

filmen var hel cool  . se upp för dårarna ! dårarna stängs ! haha hel rolig.

idag är det måndag och jobb.

time to work. so long my fans.

ps. mats har skaffat sig en blogg. http://mpn.blogg.se , besök den vet ja ;)


22 år =

Kategori: blogg

INGEN LUNARSTORM ! efter 9 år på lunarstorm tog jag nu farväl ;) HEJ DÅ LUNAR !

haha fan vad jag mognar :) nu ska jag sluta med saker man gjorde när man var 21 , jag hoppas andra också gör det. tack och hej. om en timme går jag hem. tack&hej från mig !


adios !

och en sak till GRATTIS WIDDI ! SÅ KUL FÖR DIG , DETTA ÄR DU VÄRD ! pussssss!

den var kanon.

Kategori: blogg

min födelsedag var perfekt . tack alla !

idag är det fredag och därför bjuder jag på lite bilder.
ikväll lite tjejinflyttningsfest hos sara. mycket trevligt
innan dess ska jag jobba, äta tårta och sola :) kanske även springa en sväng. hur ska jag hinna ?

nu när det är fredag bjuder jag på lite bilder , vart har jag hittat dom ? min bästis facebook såklart :)

image47


                          

                                 


ikväll ska jag ta ordentligt med foto. men jag ska även låna ut min kamera så jag kommer med på några ;) haha

ciao ciao ;)

1 snygging + 1 snygging = 2 hetingar

Kategori: blogg

i skolan var jag riktig dålig på matte men en ekvation jag lärde mig är denna:

1 snygging + 1 snygging = 2 hetingar

kan det bli hetare ?

http://www.youtube.com/watch?v=bn_5BoPEgZo

okej till och med jag tycker denna videon är lite porrig. men kunde man förvänta sig något annat med dessa två hunkarna. enjoy boys and girls ;) jag tror både tjejer och killar gillar denna videon ;)

hurra för mig :)

Kategori: blogg

idag fyller den härliga tjej 22 år . i packetet i morse låg en kamera . se upp tjejer , nu när det bli mycket foto i bloggen. nu ska jag fortsätta fira mig själv. HURRA HURRA HURRA !

image45

just den en sak till. nu när jag blivit 22 ska jag berätta något smart för er
flitigt shoppande ger en starka ben och god lokalkännedom. hurra för det också ,  i love shopping!

kasst av mig

Kategori: blogg

ja jag vet att det är riktigt kasst av mig att jag inte bloggat sedan i fredags och att jag inte uppdaterat om min lilla middag jag hade. men nu är jag på gång så , lets go!

fredagen skulle jag slutat tidigare och tillsammans med adam kört till nova för att inhandla en klänning inför lördagen. men tyvärr jobbade jag som vanligt och ensam fick jag köra till nova. inhandlade en klänning i alla fall, men den användes inte på lördagen. jo en liten stund av elise :) hade tänkt ha den på lördag då jag har släktkalas. annars blev det en runda på tycho och baggens på fredagen. mysig liten utgång som slutade med att jag väntade på att adam skulle snabba sig från helsingborg. och hem kom han , då blev jag glad.

upp tidigt på lördagen för att fixa med allt. jag gick en sväng på citygross och inhandlade de sista varorna för maten. hem och fixade förrätten. efter det körde jag och adam till ikea för då behövde jag lite glas till desserten. blev även lite servetter och så, hem och fixade desserten som blev hel god. städade , snyggade till mig och påbörjade varmrätten. allt blev lite stressigt och lite stökigt. men jag lyckades , Jag fixade en trerätterns middag till mina vänner.

menyn för kvällen:
vodka lime fick såklart alla direkt när de kom. det ska börjas i tid ju
sen blev det en toast med kräftskagen. mumsums
varmrött blev det öltorsk. en fiskgryta med torsk (fiskad utanför hven) , öl, vin, saffran , massor med kryddor och lite tomat och lök , detta blandar man sen tillsammans med riset. verklige gott. i love it
efterätt  , ja då gjorde jag en rosa chokladmousse (stavas det så? ) med hackad mjölkchoklad.
ja maten blev riktigt god och jag är lite impad över mig.

efter maten så blev det snuskiga lekar med världens bästa isbjörn , vi sjöng och vi vandrade kastrullen mellan oss alla. det blev ingen vas denna gången ... haha sen en sväng på tycho , baggens och såklart tages.
tack för en underbar kväll tjejer , ni är verkligen bäst !

söndagen var jag slö. kollade lite innebandy en träffade jag på adam. sen eftersom jag varit så snäll mot adam på sistonade så gav han mig födelsedagspresenterna i förskott. tack för det :)

imorgon fyller jag 22  :) det firar jag med att springa 3 km sen träna innebandy , wieeeee :)

detta har jag i alla fall fått i present innan min födelsedag :)

* presentkort på maderma så jag kan fixa naglarna (fick av min bästa vän sara)
* presentkort make up store där jag får en sminkning och sedan produkter för detta värdet (alla bästa girlsen)
* ett fint armband fick jag av antonia
*  underbar tröja från american vintage och en sjal till den fick jag av bästa li.
* och av adam fick jag parfyrm escada sunset heat , hankypanky trosor, body scrub från body shop med     jordgubbsdoft , läppglans från bodyshop med jordgubbssmak. tack adam , du träffade rätt med alla presenter ;)

tack alla för de fina presenterna. dom var kanon. mer en helnöjd. imorgon blir det mer presenter och det gillar jag.

idag blir den städning sen hem till klara för att umgås med bästa tjejerna.

ha en bra dag.  

ciao !

jobbigt värre

Kategori: blogg

idag kom jag på en sak som är riktigt jobbigt. ja ni vet när man ska ta på sig ett par skor och dom går inte så lätt på foten nä så man måste sätta sig ner eller böja ser ner extra länge för dom ska komma på. det är jobbigt värre. jag avskyr att ha skor och strumpor . barfota är lätt bäst. så buuuu för trånga skor. men jag gillar mina joggingskor , dom är sköna.

nu är det fredag och ännu en helg är här. det var för en vecka sedan som vi var i båstad, som tiden går snabbt.
idag ska jag sluta lite tidigare från jobb sen ska jag handla till morgondagen och kanske en sväng till väla. behöver inhandla en klänning inför partajet imorgon. ikväll blir det nog bara att umgås med vännerna .

imorgon lördag ska vi fira min födelsedag som är om sådär 6 dagar. vi ska äta gott (hoppas jag) , dricka en del och dansa hela natten. för vi ska ut och rocka loss. kommer bli riktigt trevligt tror jag. hoppas bara maten blir bra , jag ska ju kocka själv och då vet man aldrig hur det går. men det lär nog smaka bra. ska börja fixa redan idag.

bois vann igår och det är alltid trevligt.

nu ska jag arbeta hårt i någon timme till sen bär det av hemåt.

ciao!

riktig träning

Kategori: blogg

igår var det som sagt innebandy träning , den första riktiga träningen för denna säsongen. ja det kändes riktigt bra vill jag lova. första springa två varv på slingan sen in i idrottshallen och spelade innebandy i en och en halvtimme. innebandy är verkligen kul och jag älskar att spela det. ja jag känner mig riktigt laddad inför denna säsongen och som jag ska verkligen ska träna för att bli bättre. längtar redan tills träningen imorgon.

annars var den en lugn dag igår bara träningen och sen somnade jag på soffan där jag vaknade upp halv sju i morse med tv:n på. och sen vid halvåtta slog jag av dvd:n och vad var det för program på tv3 om inte home and away. ja jag hade helt glömt bort mitt favvoprogram. jag måste glömt bort det under min semester. men bra är det i alla fall , så nu får jag börja följa det igen. yeah !

måste även berätta att jag älskar redbull , det är så himla gott och jag känner mig så mycket bättre när jag druckit det. så är det ! så med en redbull känner jag mig som världens starkaste och piggaste tjej.


rock on redbull  !

image44

båstad outdoor open 2007

Kategori: blogg

ja då var denna båstad helgen färdig för detta året också. förra året spelade ju inte landskrona falcons damlag men detta året var de med igen. hur gick de då för fff ?

fredagen
klockan halv elva (10.30) var det samling vid idrottshallen för körning mot båstad. såklart var min bil sen , men typ bara sådär 3 min. eftersom de andra hade mina bilar jag och jag körde familjebil så var det klart att jag fick mest packning. bilfärden till båstad gick bra , vi hamnade bakom polisen och då fick vi köra lugnt och fint. så som jag aldrig gör i vanliga fall. vi kollade in vårt kära helg lag som vann sin första match för dagen. vår första match var mot ibc engelholm och tojan. matchen slutade 2-0 till de röda (engelholm) men vi ska vara nöjda med vår insats för vi kämpade på bra. sen blev det lite mat och så. mot kvällen började jag tyvärr känna mig dålig och hade en djävulsk huvudvärk. så till vår sista match för dagen fick jag tyvärr stanna hemma på hotellet som var riktigt najs. då vilade jag mig. efter det åkte jag med och åt. en lugn kväll för min del medans de andra gick på pepes.

lördagen
vaken och åt en underbar frukost. kollade lite matcher och njöt av det underbara vädret. vi spelade vår sista gruppsspel match klockan halv två mot halmstad. matchen slutade 2-2 och det ska vi absolut vara nöjda med. efter det kollade vi lite fler matcher. middag med laget plus tojan sen bar det av mot cc för att kolla in nina och södra dal. dom spelade mot båstad som inte var så bra. detta var däremot bra: nina vad tar du för ett ligg? i landskrona tar vi 1.75 ! nina molin , de svinet de svinet ! kapten krock ! give it to me nina , ahhh ahhh ! ja till och med speakern tackade tjejerna som underhållit med sång och allt. efter ninas match gjorde vi oss vackra för kvällen. det blev fest på rum 325 och sen till pepes.

söndagen
frukost igen som var mycket god. checkade ut ur rummet och så. kollade in ibc och södra dal i sina kvartsfinaler. tyvärr kom ingen av dom vidare. kollade på fch som vann på straffar. men vi åkte hem innan semifinalerna för då var vi trötta. hem och slappade sen träffade jag på adam vilket var trevligt.

tack för en trevlig helg tjejer , it was naaaaajs ! ni ska alla vara stolta !
kan även informera er om att vårt herrlag inte kom vidare från gruppen , var detta pga av fredagens alkohol intag?


här kommer även lite bilder. se om ni finner mig ? ;) hahah



                             


annars kan jag ju skriva att det är skönt att sommaren är här men jag under tiden 08.30 - 17.00 avskyr alla som inte jobbar utan ligger på stranden och njuter. det är fan inte rätt !!!!!! jag förtjänade sol och var va den då ! bläääää på alla som ligger på stranden just nu , jag gillar inte er alls ! sug på den.

träning ikväll ,tack så mycket ! ska bli skönt. nä nu ska jag jobba.

ciao ciao

ja jag stör mig lite.

Kategori: blogg

men nu ska jag sluta störa mig på det för nu är det fredag och jag är ledig :) att va ledig är helt underbart men det bästa med denna fredagen är att vi drar till båstad för att spela båstad outdoor open.
så denna helgen väntas massor av innebandy , roligheter med laget och såklart en och annan utgång.

vår första match idag är 13.30 och vilka möter vi om inte tojan och hennes lag , ibc engelholm.
okej dom spelar i elitseiren och det gör inte vi , men gissa att vi ska göra mycket för att krossa lilla tojan.
sen ikväll spelar vi mot varberg och imorgon har vi sista gruppsspelsmatchen mot halmstad.
det är inte mycket som talar för att vi ska gå vidare ur gruppen men kul ska vi i alla fall.

vi ska givetvis och spana in vårt herrlag som brukar klara sig bra ur gruppspelet men sen tar det typ slut i kvartsfinal , vad detta beror på vet jag inte riktigt. men jag chansar på att de kan bero på att just grabbarna i herrlaget är några jävlar på festa och just på lördagskvällen är det kungarna i båstad.

igår spelade vi lite "träningsmatch" mot f16 det gick ganska bra, blir lite mer spel så.
efter det hem till adam för att umgås med honom eftersom jag nu ska vara borta ihelgen , tyvärr blev umgänget i allt för länge då vi båda var väldigt trötta. så ja jag körde hem och tog fram lite kläder och så sen somnade jag.

uppdatering från helgen kommer på söndag eller måndag.

ha en trevlig helg , för det ska jag ha tillsammans med fff.

ciao !

dom där tightsen.

Kategori: blogg

aldrig trodde jag att något av mina nya klädesinköp kunde bli så stort. jag köpte dom där jävla tightsen igår , balzar gillade dom skarpt. sen så tyckte nog resten av alla andra jag känner att dom var lite "to much" eller rättare sagt lite för slampiga. men frida och li gillade dom också. jag gissar på att om frida ser dom på gina idag så köper hon ett par ! mina kommer INTE göra premiär på lördag nä dom ska läggas där hemma. men jag ska inte byta dom , för kanske kanske kanske en dag så går alla i landskrona runt i sådana och då MÅSTE såklart även jag ha ett par.
nä efter jobb idag ska jag försöka komma på en ny outfit tills på lördag. jag har lite ideér och inga slampiga sådana. nä det blir snyggt och stiligt .

över till något helt annat , hyr aldrig den där nya filmen med paris hilton . värsta skitet jag någonsin kollat på. har aldrig varit med om en kassare film. it sucks , big time ! annars hade jag trevligt på väla igår tillsammans med balzar. vi kollade runder och på vägen hem lyssnade vi på en rock skiva. jag gillar nog rock ändå.

http://www.youtube.com/watch?v=oKTiwCez6Zs

denna låten är nr 1 på min lista idag i alla fall och igår var den också på listan. jag och balzar satt och sjöng så fint i bilen . solen strålade och det var en kalasbra tur på vägen hem från väla.

nu ska jag spana runder mer på youtube.com , för det tycker jag är roligt.

ciao ;)

kom då , jag längtar ju.

Kategori: blogg

ja visst jag älskar sommaren , en sommar med fint väder får mig att må toppen bra. speciellt nu när det ser ut att bli finare , ja superfint väder till helgen vore kanon!

ska det fortsätta regna kan det lika bra bli höst för då är det myskvällar med tjejerna, härliga höstkläder och mysfaktorn är hög. jag saknar min myskvällar med tjejerna, när vi äter våra goda mackor och kollar på favorit serierna . så nu längtar jag tills jag får se mina favorit serier igen .

one tree hill med de snygga basketkillarna och de riktiga bitcharna.
desperate housewifes där det är mer intriger än vad som någonsin hänt på min gata
greys anatomy där det verkligen är love at work.
ugly betty som får mig att inse att man klarar sig långt utan att va lång och smal.

i alla dessa serierna är där verkligen med ett x antal bitchar , kanske därför mina vänner gillar det ;) hahaha

              



KOM IGEN NU KANAL 5! mest av allt längtar jag efter one tree hill , och jag tror ni förstår varför ;)

image39

lite att göra idag

Kategori: blogg

om två timmar är jag på väg hem från jobb, SNÄLLA låt dessa två timmarna gå snabbt.

då ska jag hem och äta sen åker jag till väla med balzar. efter det ska jag träffa frida. nu ska jag skicka ett sms till frida. annars om inte jag ska träffas frida ska jag hem till lina. ja eller varför drar jag inte med frida till lina.

work hard !

ny mobil

Kategori: blogg

jag är grymt sugen på en ny mobil , då min samsung gick i sönder för ett x antal månader sedan. från den dagen då den gick sönder jag har jag lånats pappa. men jag vill inte ha den längre, jag vill ha en ny. några tips på bra mobiler? jag är liten sugen på denna i alla fall ? vilken färg tycker ni?




image34






lunchen var god och turen på systemet var trevligt. jag och balzar kollade viner och tulle shoppade loss.

tjabbadabbado !

Brev från dottern.

Kategori: blogg

En pappa letade efter sin dotter och fann ett brev på hennes säng. Med värsta föraningar läste han brevet med darrande hand.

Kära Mamma och Pappa,
Jag är väldigt ledsen att behöva säga detta men jag har lämnat er och stuckit iväg med min nya pojkvän.
Jag har funnit den sanna kärleken och han är helt underbar - speciellt hans söta piercingar, ärr, snygga tatueringar och hans stora motorcykel!
Men det är inte bara det - Jag och Ahmed ska också ha barn, jag är redan i fjärde månaden. Vi kommer att bli lyckliga i hans husvagn i skogen, och han säger att han vill ha fler barn med mig.
Jag har också förstått att marijuana inte alls är farligt (snarare tvärt om eftersom det även används inom sjukvården).
Vi odlar det i gläntan bakom husvagnen till oss själva och till hans vänner. I gengäld får vi från dem hur mycket ecstasy och andra piller som helst.
Vi hoppas dock att medicinforskningen snart hittar ett botmedel mot AIDS så att Ahmed kan bli bättre - han är värd det.
Ni behöver inte ora er för pengar - Ahmeds vänner, Andrej och mr Stanislav är i filmbranschen och har ordnat så att jag ska bli skådespelare!!!
Det är visst väldigt bra betalt, 500 kr per tagning och jag får ytterligare 500 om det medverkar fler än tre män i samma scen, och ytterligare 1000 kr om det medverkar djur (och jag som ju älskar djur, ett kan knappast bli bättre!).
Oroa dig inte Mamma - jag är 15 år gammal och kan faktiskt ta vara på mig själv.
Nån gång så kommer jag och hälsar på er så att ni kan få träffa era barnbarn.

Puss Puss
Emma

P.S
Pappa, detta var inte sant - jag är faktiskt bara över hos Sandra och kollar på TV. Jag ville bara få dig uppmärksam på att det finns värre saker än, som du uttrycker det,
- ATT SVERIGE FÖRLORAR PÅ SATANS STRAFFAR!!!

jag vet att visa av dessa sakerna är hemska att skämta om , men jag tycker detta brevet är roligt. jag hoppas ni alla skrattar lite när ni läser det ;) haha snart ska jag hem på lunch.

adios amigos ;)

yeah augusti is here !

Kategori: blogg

nu är vi i den bästa månaden av dom alla , augusti ! älskar den månaden ! för då fyller jag ju år och eftersom jag nu nämnde min födelsedag så kan jag lika bra skriva in dagens saker på min lilla önskelista.

jag önskar mig en mulberry väska , här kommer lite av modellerna jag kan tänka mig :)

                   


visst är dom snygga , har fler väskor på listan men en mulberry hade verkligen suttit fint.


igår var det i alla fall innebandy träning och det var riktigt kul att få komma igång igen. jag tog en runda på slingan också vilket kändes skönt. pallar springa mer än vad jag trodde , ja nu väntar jag bara på att hitta ett par läckra löpar tights för det är så cooooolt. i want it ! men jag ska köpa dom när jag är mer "inne" i mitt springande. efter träningen var det film med adam och det var såklart lika trevligt som alltid ;)

sen när vi ändå är inne på detta med tights kan jag informera er om att jag hänger på den där "fula" trenden med latex tights. det är ju såååååå het. dessa från nelly (bilden) är ganska läckra men jag ska nog ha dom från gina , hoppas dom finns kvar bara. vet att en del av mina bekanta säkert tycker dom är ur fula. men nä jag ska införskaffa dom till helgen och en ganska enkelt långt vit linne. kanske blir detta min outfit på lördag ? ;) yeah !

image33

idag kommer ännu fler blogg inlägg. för denna veckan ska jag vara bäst på det. klara och sara börjar också skärpa sig med bloggandet. men sofie då , hur går det för dig ? you are bad ;) hahah

tjingeling folket !