Hold on tight

en blogg som sällan uppdateras. men ibland så sker det.

mina fylleslag

Kategori: blogg

ja efter en regning eftermiddag så ska jag skriva en liten blogg. sofie dök aldrig upp på vår lilla filmtime men det gjorde sara, så tillsammans med elise och sara hade jag en mysig eftermiddag.
pappa hämtade upp mig sedan så vi shoppade loss på city gross. nu har jag ätit en god middag tillsammans med pappa och min kära syster tuller.

nu tänkte jag skriva om mina fem bästa fylleslag. så varsegod allesammans här är gabriella olsson värsta fylleslag ! enjoy !

5.
yes femteplats kommer midsommmar 07. eftersom jag var tvungen att ha med ett av mina senaste fylleslag fick det bli denna. ja hem till vicke jag kom. satsade full fart framåt men slutade med vila på soffan, möte med ulrik (inte vickes ragg .. haha ) , rolig inspelad video på klaras mobil . även blev jag lite hysterisk och arg av mig vilket jag gick äta upp dagen efter. tre saker om denna kväll. heja trelleborg, klara sluta filma nu, jag tänker samma när jag är nykter ! dagen efter hade jag bara ett ord att säga  , FÖRLÅT!

4. egentligen var denna fyllekvällen inte så farlig men full var jag. ja den 16 december 2006. innebandyfest på baggens med texmex tema. jag stod i soffan , jag låg bredvid soffan, jag fick höra om kärlek och sådant mojs. jag snodde nyklar av den ena och sen den andra. jag pratade med polisen och det värsta av allt jag gick in på tages för att lämna ett par nyklar men kom ut med ett par nya. lurade vakten och mådde sedan dåligt över att jag inte betalade ! ajaj vakten var arg på mig. tre saker om denna kvällen då det var ju bara in ut och så ...  (nä det handlar inte om sex) , titta jag lämnade ett par nyklar men kom ut med dessa , sen mina samtal med barnfamiljer + alla andra samtal med folk på baggens.

hur ska jag kunna välja mellan första, andra och tredjeplatsen ? det lär inte gå. så jag berätta om alla och ni som träffade på mig får gärna berätta vilken ordning ni tycker jag ska ha på dom ? hahhaah

? min första riktiga fylla. jag gick i åttan och var sådär fjorton år. jag gick verkligen in för att bli full. vi satt hemma hos mig. det var jag, klara, sofie, elise, tulle, lina och ellinore. jag hade inte något eget att dricka så jag gick in till mamma & pappas barskåp. där tog jag alltid jag hittade och blandade det tillsammans med coca cola, lite mjölk och sen vatten eftersom jag tyckte det var för starkt. denna äckliga häxa tvingade jag ner i min kropp tillsammans med lite chips. sen skulle jag få på min strumporna vilka var helt olika, jag borstade tänder med tuggummi i munnen och insåg efter 5 min att jag skulle ta ut det. sen så cyklade vi iväg. efter cyklat hela gatan ner med klara där bak och kört in i sådär 6 brevlådor insåg vi att det va bäst att jag satt där bak och klara cyklade. detta gjorde hon bra och efter ett tag skriker jag - klara , visst är jag jävligt bra på cykla med dig där bak? ja där bak satt jag helt övertygad om att det var jag som cyklade och klara satt där bak. vi ramlade sen och nästa dog. på vägen så blev dom andra jagade av en hund men den skrämde tulle och elise bort. jag satt i slottsparken och grät eftersom jag hade en pojkvän som gjort slut plus att jag hade magont (detta hittade smarta jag på och syrran när nattvandrarna kom) , tjejerna hämtade killen jag var megakär i och mitt framför honom kräktes jag. gissa att den kärleken i varade länge? hahaha förstörde min snygga jacka . kom in på folkan där vakten per slängde ut mig. arg blev jag och krävde att få tillbaka mina 40 kr. jag fick det sen sprang jag in på folkan igen och vakten var då arg ! jaja hem kom jag till slut. tyvärr ringde mammas väninna någon dag efter och tvinga mig att berätta för mina föräldrar. dom fick höra en finare historia som gick hem ända tills min storasyster sa att jag var megafull. ajaja !

? lagfesten dam-och herrlag 2004. wormos klubbstuga. kan tyvärr inte skriva så mycket om detta då minnet inte var i sina rätta dagen efter. men jag skriver lite småsaker som kan få några av mina vänner att minnas. en tränare, isbitsleken , min promenad från klubbstugan till sara, jag ringde widdi och talade in ett samtal - widdi jag är fuuuuuullllllll (kommer du ihåg) , hur jag slängde av mig kläderna hos sara . dagen efter när jag vaknade kom den första fråga. lever jag eller är jag död? okej jag lever. men var är jag ? sara ! vem är bredvid mig? sara ! men hur fan hamnade jag här? ja det va ångest på högnivå

? detta är nog världens bästa fylla. ja widdi fyllde 20 år ! gabriella, sara, fredrika, klara, sofie & elise. vi var nu alla samlad igen. när vi gick på högstadiet var det vi som var bossarna på skolan, det va vi som var tjejerna som killarna vill ha , det var vi som var tjejerna som tjejerna vill va.tyvärr blev jag fullast på stället, vilket inte var konstigt då resten av tjejerna var enad emot mig. mina drinkar blev bara starkare och mitt glas med rödvin tog aldrig slut. varför detta? jo för det fyllde på hela tiden. & artig som jag är kunde jag inte säga nej.
mina vänner tyckte jag va lika rolig som alltid & ett par citat från kvällen lär inte glömmas på länge.
"dissar du mig, så dissar jag dig!" klick!
"ni sa jag skulle få se ett spöke, det enda jag fick se var en spya."
"säger du åt mig att hålla käften? vet du vem jag är?!"
"Okej, ta du mitt skärp jag ska ändå inte få till det ikväll."
"Det var så vi bevisa vår vänskap, jag fick en Duffy plånbok."
"Ja, du tycker det är kul Elise som tog hand om mig när jag var fem år."
"Jag går och fixar en hämtare"
" Sofie, jag tar din cigg, du får ta en ny... Men jag tar inte halsbloss."

kvällens katastrof händelse var att det var hack i wonderchild ! HALLÅ , DET ÄR MIN FAVORIT LÅT.
dessvärre var jag & the player inte bästa vänner denna veckan. jag skulle byta låt, den började spola ? ehhh vad gör den tänkte jag . i vilket fall som helst vi hade riktigt trevligt hos widdi ;) & widdi du borde bli bartender. efter allt festande hos widdi. bar det av mot helsingborg... alla detta tog jag från lunar, pallade inte skriva om det.. haha
hade en underbar kväll ! hahaha

så vilken ska komma på första , andra och tredje plats?

på bonus plats kommer :
insparken i ettan. jag drack vodka på riktigt för förstagången. blev askalas. tappade min favorit mobil i toan. tappade en scarfas i toan , slog huvudet i en kruka. skrek på en brud som hånglat med mitt sommarragg, hånglade ännu mer med mitt sommarragg. skrek i bilen på vägen hem att vi glömt sara på strand trots att vi precis lämnat henne där hem (just det pappa körde bilen).


ja värre har det aldrig varit för min del, jag sköter mig för det mesta.

tack från mig.


Kommentarer

  • Klara säger:

    Sköter dig haha :)

    2007-07-25 | 08:16:22
  • Sofie säger:

    hahaha du ska man kunna välja plats på dessa fyllor? så jäkla fina allihopa.. haha herrejesus.. MEN va kul vi har haft! kanske blir någon mer i helgen?! PUSS

    2007-07-27 | 12:24:59
    Bloggadress: http://www.sofiecaroline.blogg.se

Kommentera inlägget här: